Ρεχάγκελ: Ευκαιρία για δοκιμές

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010 21:29
A- A A+

Ως μια καλή ευκαιρία για δοκιμές αντιμετωπίζει το αυριανό φιλικό με τη Σενεγάλη ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Ότο Ρεχάγκελ, σημειώνοντας πως θέλει να δει ορισμένα πράγματα ενόψει Μουντιάλ.

Ο Γερμανός εκλέκτορας, Ότο Ρεχάγκελ θα έχει τη δυνατότητα να τεστάρει πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό με την Σενεγάλη στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας για τα τελικά του Μουντιάλ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στα «λιοντάρια της Τεράνγκα», καθώς στο πλαίσιο του 2ου ομίλου του Μουντιάλ θα αντιμετωπίσει μια άλλη ομάδα από την Αφρική, τη Νιγηρία.

Σε σημερινή του δήλωση ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Από αύριο αρχίζουμε την προετοιμασία μας για το Μουντιάλ. Οι επόμενοι τρεις αντίπαλοί μας είναι στο ίδιο στιλ με τους αντιπάλους μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα.

Αύριο ο Καπετάνος θα ξεκινήσει βασικός. Η Σενεγάλη είναι μια καλή ομάδα, με πολλούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα, αλλά και το αποτέλεσμα μετράει».

Ερωτηθείς για την αρχική σύνθεση της Εθνικής στο αυριανό παιχνίδι, ο Ότο Ρεχάγκελ τόνισε πως «ήθελα να ξεκινήσει ο Σηφάκης βασικός, αλλά είναι τραυματίας και δεν θα παίξει. Αύριο θα ξεκινήσουν οι Κυργιάκος, Μόρας, Χαριστέας, Καπετάνος, Σαμαράς, Κατσουράνης και Καραγκούνης».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις