Τη Ναόμι Κάμπελ αναζητά η αστυνομία της Ν. Υόρκης

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 07:31
A- A A+

Το σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ αναζητά για ανάκριση η αστυνομία της Νέας Υόρκης, μετά την καταγγελία του οδηγού της, ότι του επετέθη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η 39χρονη Ναόμι κατηγορείται ότι χτύπησε, περίπου στις 3 η ώρα το πρωΐ, τον οδηγό της από πίσω και τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Στο μεταξύ η αστυνομία έφτασε στο σημείο του συμβάντος στο κέντρο του Μανχάταν από όπου η Κάμπελ είχε φύγει με τα πόδια. «Ο οδηγός της δήλωσε ότι ένας μικρός μώλωπας και ένα πρήξιμο που υπάρχουν κάτω από το δεξί του μάτι προκλήθηκαν από αυτήν», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας. «Θέλουμε να μιλήσουμε μαζί της», συνεχίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η Κάμπελ θα συνεργαστεί με τη θέληση της με την αστυνομία δήλωσε ο εκπρόσωπος της, Τζεφ Ρέϊμοντ. «Πρέπει να εκδοθεί σύντομα μια απόφαση», αναφέρεται στη ανακοίνωση και συνεχίζεται «θα υπάρξουν περισσότερα στοιχεία για την ιστορία όταν την κοιτάξουμε στα μάτια».

Το 2008 η Κάμπελ είχε καταδικαστεί από δικαστήριο του Λονδίνου σε 200 ώρες κοινωνικής εργασίας όταν κρίθηκε ένοχη για επίθεση σε δύο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου, όταν ανακάλυψε ότι μετά από αεροπορικό της ταξίδι είχε χαθεί μία από τις βαλίτσες της.

Επίσης η Κάμπελ είχε περάσει πέντε ημέρες σφουγγαρίζοντας πατώματα και καθαρίζοντας τουαλέτες στο πλαίσιο εκτέλεσης ποινής για παροχή κοινωνικής εργασίας στη Νέα Υόρκη το 2007 επειδή είχε πετάξει το κινητό της τηλέφωνο στην οικιακή της βοηθό κατά τη διάρκεια λογομαχίας για ένα τζιν παντελόνι. Επίσης της είχε επιβληθεί να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή