Ρεχάγκελ: Μας περιμένει πολλή δουλειά

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 20:13
UPD:15/04/2010 13:32
A- A A+

Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί των Ελλάδας και Σενεγάλης συμφώνησαν ότι οι Αφρικανοί ήταν καλύτεροι στο σημερινό φιλικό παιχνίδι και πως δίκαιαν κατέκτησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο κ. Ρεχάγκελ τόνισε πως την Εθνική την περιμένει πολλή δουλειά.

Ότο Ρεχάγκελ: «Στα 90 λεπτά του αγώνα η Σενεγάλη ήταν καλύτερή μας και νίκησε δίκαια. Δεν το είδα ότι από το 60' πέσαμε. Σε γενικές γραμμές ο αντίπαλος ήταν στα 90 λεπτά ανώτερος. Εμείς θα είχαμε διαφορετική εικόνα αν δεν είχαμε κάνει τόσες αλλαγές, όμως σε αυτά τα φιλικά θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε όσους περισσότερους παίκτες μπορούμε. Από την άλλη αν είχε μπει το γκολ στην φάση του Σαμαρά ίσως το ματς να είχε διαφορετική εξέλιξη.

Είναι γεγονός πως θέλουμε πολλή δουλειά. Πληροφορήθηκα και για το αποτέλεσμα στο φιλικό της Κορέας. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά στην συνέχεια. Αν θέλουμε να ανταπεξέλθουμε στον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Η Σενεγάλη ήταν μια αθλητική ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας και γρήγορους παίκτες.

Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία του Καπετάνου. Ήταν καλός. Τέλος ίσως για ελληνικά δεδομένα είναι ιδιαίτερη περίπτωση ένας προπονητής να είναι για 100 αγώνες στην Εθνική. Είναι πάντως κάτι το εντυπωσιακό».

Αμαρά Τραορέ: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, όπου εμείς σταθήκαμε καλύτερα από την αντίπαλό μας και κερδίσαμε δίκαια. Η δική σας ομάδα έδειξε πιο πολύ ενδιαφέρον ταν για την άμυνά της ενώ εμείς δείξαμε πως είμαστε μία πιο γρήγορη ομάδα και κοιτάξαμε να παίξουμε επιθετικά. Έτσι βάλαμε δύο γκολ

Το ότι δεν προκριθήκαμε στα τελικά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε επίπεδο. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα και δείξαμε πως κι εμείς αξίζουμε απέναντι σε μία καλή αμυντικά ομάδα. Αυτό που μετράει είναι ότι παίξαμε καλά. Στόχος της Σενεγάλης είναι να προκριθεί στο Κόπα ¶φρικα του 2012.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που για να το κερδίσεις πρέπει να παίξεις. Η Ελλάδα είναι μία πολύ καλή ομάδα και άξιζε την πρόκρισή της στο Μουντιάλ. Με τη Νιγηρία μοιάζουμε, μόνο που εμείς είμαστε λίγο πιο γρήγοροι. Οι Έλληνες δεν είχαν καμιά ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μας επέτρεψαν να κινηθούμε όπως θα θέλαμε. Μετά εμείς παίξαμε πιο ψηλά και γίναμε πιο επιθετικοί. Πρέπει όμως να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι ήταν ένας αγώνας προετοιμασίας και στόχος ήταν να δουλέψουν την άμυνά τους, όπως κάνουν όλοι οι προπονητές όταν έχουν μπροστά τους μία μεγάλη διοργάνωση

Προσωπικά πρώτα από όλα θέλω να ρωτήσω τον κ. Ρεχάγκελ πώς τα καταφέρνει... Είναι σπάνιο να έχεις 101 παιχνίδια με μία Εθνική ομάδα. Τον θαύμαζα και σαν ποδοσφαιριστή και σαν προπονητή. Έχει προσφέρει πολλά στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας και θέλω να τον συγχαρώ για την πρόκριση».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις