Προειδοποίηση Μπάντοβιτς στους παίκτες

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 23:26
UPD:04/03/2010 11:13
A- A A+

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης του Ολυμπιακού ο Σέρβος τεχνικός του, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας διευκρίνισε πως δεν ανεχθεί άλλα κρούσματα γκρίνιας ή απειθαρχίας.

Προειδοποίηση για όλους

Ο Σέρβος τεχνικός, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δείχνει πλέον αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος στην όποια γκρίνια αλλά και απειθαρχία στις τάξεις της ομάδας.

«Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που έχουν προκύψει στην ομάδα. Πράγματα που έχω δει και τα οποία δεν με ικανοποιούν καθόλου. Θέλω να γνωρίζετε πως αυτά δεν θα μείνουν έτσι. Θα τ' αλλάξω εγώ. Ορισμένοι δείχνουν να μην είναι μες στα προβλεπόμενα όρια.

Προσωπικά επιθυμώ από εσάς να επικεντρωθείτε στον αγώνα με τον Ηρακλή. Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε. Θέλω να είστε προσεκτικοί για τη συνέχεια. Να προσέχετε την καθημερινότητά σας και να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος», τόνισε μεταξύ άλλων. Ο κ. Μπάντοβιτς αναμένει και τους διεθνείς για να μπορέσει να πει πιο πολλά πράγματα...

Η προπόνηση

Οι Λούα Λούα και Όσκαρ προπονήθηκαν σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού. Ευχάριστα τα μηνύματα από το Ντουντού, που έκανε μέρος της προπόνησης των πρωταθλητών Ελλάδας. ¶ρρωστος και κατά συνέπεια αμφίβολος ο Μαρέσκα ενώ αποχώρησε από την προπόνηση ο Ντομί.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά από ένα διήμερο ρεπό. Με την σημερινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (7/3, 19:00) με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο στάδιο.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε αυτήν συμμετείχαν κανονικά οι Λούα Λούα και Όσκαρ, ενώ ο Ντουντού ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα. Ο Τοροσίδης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Ντιόγκο πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Αμφίβολος ο Μαρέσκα, αποχώρησε ο Ντομί

Ο Μαρέσκα που ταλαιπωρείται από ίωση ήρθε στο Ρέντη και εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή. Μοιραία ο Ιταλός χαφ είναι αμφίβολος για τον επόμενο αγώνα της ομάδας του. Κατά την διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Ντομί, λόγω ενόχλσης στο δεξιό πέλμα. Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 5 το απόγευμα.

Περιμένοντας το Ντάτολο

Στο μεταξύ αύριο αναμένεται η επιστροφή του Χεσούς Ντάτολο στην χώρα μας. Ο Αργεντινός θ' εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του και το πόσο τελικά θα λείψει από τα γήπεδα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις