Α. Λοβέρδος: Να πάνε στην άκρη ιδεολογικές διαφορές

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 11:34
UPD:11:35
A- A A+

Μύδρους κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και των ΜΜΕ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή την αρνητική υποδοχή των έκτακτων μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση σχετικά με θέματα του ΟΑΕΔ, ο υπουργός παραδέχθηκε ότι τα μέτρα είναι επώδυνα, ωστόσο τόνισε: «Όταν η χώρα έχει πρόβλημα διάσωσης, ιδεολογικές και άλλες διαφορές πάνε στην άκρη».

Ο υπουργός Εργασίας δήλωσε ότι ο κόσμος είναι πράγματι μουδιασμένος, αλλά ότι πιστεύει πως μέσα από την κρίση υπάρχουν ελπίδες να σωθεί η χώρα.

Ο κ. Λοβέρδος κατηγόρησε επίσης τα μέσα ενημέρωση ότι από τη μία παρότρυναν την κυβέρνηση να πάρει μέτρα και «τώρα αναπτύσσουν μία φιλολογία "γιατί πήραμε τα μέτρα"» και φοβίζουν τον κόσμο.

Συμπλήρωσε ότι ο κόσμος είναι πράγματι μουδιασμένος, αλλά ότι πιστεύει πως μέσα από την κρίση υπάρχουν ελπίδες να σωθεί η χώρα.

Κατέκρινε τέλος τις «κοινωνικές συμμαχίες που δήθεν έρχονται προς στήριξη αυτών που ξεβολεύονται» και πρόσθεσε ότι «πολιτικές δυνάμεις θωπεύουν επίσης ή κερδοσκοπούν στο ξεβόλεμα κάποιων».

«Εχουμε όμως αποφασίσει να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα σταθερότητας και να βγάλουμε την Ελλάδα από τη δύσκολη θέση», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή