Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο για τα νέα μέτρα

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 18:34
UPD:19:09

A- A A+

Χωριστές συγκεντρώσεις σε Προπύλαια και Συνταγμα και πορείες πραγματοποιούν ΑΔΕΔΥ και ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΜΕ αντίστοιχα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Ήδη, στο κέντρο έχουν δημιουργηθεί κυκλοφοριακά προβλήματα.

Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία παραβρίσκεται στο Σύνταγμα δήλωσε: «Όταν όλοι αυτοί οι κύριοι μιλούν για εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, ένα πράγμα τους ενδιαφέρει, η κυριαρχία της πλουτοκρατίας. Να τους σταματήσουμε! Μπορούμε, είμαστε οι περισσότεροι. Τούτη είναι μια ιστορική στιγμή να παρεμποδίσουμε τα καινούργια μέτρα που θα έρθουν σε όλο το 2010, το 2011 και το 2012. Μπορούμε να τους σταματήσουμε».

Α. Παπαρήγα: Μπορούμε να τους σταματήσουμε, είμαστε οι περισσότεροι

Α. Παπαρήγα: Μπορούμε να τους σταματήσουμε, είμαστε οι περισσότεροι

Υπό τους ήχους τραγουδιών και φωνάζοντας συνθήματα κατά των μέτρων, οι ομοσπονδίες, οι εργαζόμενοι κατά κλάδο, σωματείο, ομοσπονδία που συσπειρώνεται στις τάξεις του ΠΑΜΕ, αλλά και μαθητές, σπουδαστές, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι μετανάστες προσήλθαν στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ οι διοργανωτές τους καλούσαν σε κλιμάκωση του αγώνα, με την παρουσία τους στην αυριανή απεργία στις 10 στο Σύνταγμα και στο νέο συλλατήριο τη Δευτέρα στις 18.30 στο Πεδίο του ¶ρεως.

Οι ομιλητές δήλωσαν την έλλειψη κάθε εμπιστοσύνης σε ό,τι λέει το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ και κατηγόρησαν τους δημοσιογράφους ως υποχείρια των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Κάλεσαν τον κόσμο να πλαισιώσει το ΠΑΜΕ, σε ένα πανεργατικό ξεσηκωμό, να αντεπιτεθεί παραμερίζοντας το δικομματικό συνδικαλισμό, όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή