Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Μαρέσκα

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 20:23
A- A A+

Ο Ιταλός χαφ Έντσο Μαρέσκα ξεπέρασε την ίωσή του, καθώς προπονήθηκε κανονικά σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού. Το ίδιο έγινε και με τους Όσκαρ και Βασίλη Τοροσίδη.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν σήμερα οι Βασίλης Τοροσίδης, Έντσο Μαρέσκα και Όσκαρ. Ο Ιταλός κατάφερε ν' αφήσει πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε και να δηλώσει παρών. Ο Ντουντού ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και στην συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Ο Ντιόγκο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση σε γυμναστήριο και γήπεδο. Θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε ο Ντομί, ενώ με την ομάδα προπονήθηκαν κανονικά οι διεθνείς Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γκαλίτσιος. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Ζεβλάκοφ.

Δεν πρόλαβαν την προπόνηση οι Μέλμπεργκ και Κυριάκος με Γιάννη Παπαδόπουλο

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ που έφτασε στην χώρα μας αργά το απόγευμα της Πέμπτης θα προπονηθεί αύριο με την ομάδα του Ολυμπιακού. Αύριο θα προπονηθούν με την ομάδα οι Κυριάκος και Γιάννης Παπαδόπουλος που επίσης έφτασαν αργά σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, με την προπόνηση που θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις