Γ. Καρατζαφέρης: Αβάντα στην Ελλάδα, όχι στον Παπανδρέου

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010 12:48
UPD:13:01

«Δύο είναι οι επιλογές, μία να ναρκοθετήσω την προσπάθεια του Παπανδρέου ή να στηρίξω τον πρωθυπουργό στη δύσκολη μάχη για τη χώρα. Ετσι στηρίζω την πατρίδα μου και όχι με τσιρίδες», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

A- A A+

«Δεν κάνουμε αβάντα στον Παπανδρέου, αλλά αβάντα στην Ελλάδα», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από το βήμα της Βουλής, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται για τη στήριξη των έκτακτων μέτρων.

Πρόσθεσε ότι ο ΛΑΟΣ δεν υπονομεύει «τον Παπανδρέου που δίνει μάχη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στηρίζει τον Παπανδρέου».

«Δύο είναι οι επιλογές, μία να ναρκοθετήσω την προσπάθεια του Παπανδρέου ή να στηρίξω τον πρωθυπουργό στη δύσκολη μάχη για τη χώρα. Ετσι στηρίζω την πατρίδα μου και όχι με τσιρίδες», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε επίσης στους περίπου «3.000 ανθρώπους που διαδηλώνουν έξω από τη βουλή για τα σκληρά μέτρα του πρωθυπουργού» και κατηγόρησε τη ΝΔ για τη στάση που τήρησε.

Η θέση της ΝΔ είναι «είμαστε μαζί λέμε να συναινέσουμε, αλλά μόλις οι άλλοι κάνουν λάθη κάνουμε στροφή 180 μοίρες», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Χαρακτήρισε επίσης τη σημερινή αποστολή του Πρωθυπουργού στη Γερμανία εξαιρετικά δύσκολη και τους Γερμανούς «αυθάδεις», με αφορμή τους βουλευτές που πρότειναν την πώληση της Ακρόπολης για να καλυφθεί το ελληνικό χρέος.

«Η Ακρόπολη δεν κατακτάται, γιατί υπάρχουν Έλληνες που την υπερασπίστηκαν, να απαντήσουμε στους αυθάδεις», είπε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή