Γ. Καρατζαφέρης: Η εσωτερική φαγωμάρα μας έλειπε

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2010 16:01
A- A A+

Τον προβληματισμό του για τα συγκρουσιακά φαινόμενα που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στα δύο μεγάλα κόμματα, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, εκτιμώντας πως η «εσωτερική φαγωμάρα» θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόσθετους κινδύνους τη χώρα.

«Όταν δεν μπορείς να υπερασπιστείς την οικογένεια σου, τότε αύριο δεν μπορείς να υπερασπιστείς και την πατρίδα.

Αυτό το οποίο κάνει ο κ. Σαμαράς να αποφεύγει να στηρίξει το οποιοδήποτε έργο της Ν.Δ. νομίζω ότι προσβάλει την ίδια την παράταξη. Σαφέστατα ο κ. Καραμανλής έκανε πάρα πολλά λάθη, όμως δεν υπήρχε δόλος ούτε σε αυτόν ούτε και στον κ. Σημίτη», παρατήρησε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Μου κάνει εντύπωση η πολεμική των δυο κομμάτων εξουσίας απέναντι στους προκατόχους των δύο αρχηγών του σήμερα».

«Η κρίση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είναι δυσβάσταχτη. Είναι αδιανόητο να μην το αντιλαμβάνονται κάποιοι ότι χρειάζεται ένα ενιαίο μέτωπο. Και αντί να δημιουργείται ένα ενιαίο ευρύτερο μέτωπο των πολιτικών δυνάμεων, διαπιστώνω ότι μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ τρώγονται. Αυτό μας έλειπε, σε αυτή την κρίση, να έχουμε και μια εσωτερική φαγωμάρα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόσθετους κινδύνους την Ελλάδα», κατέληξε στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή