Ικανοποίηση στη Ρηγίλλης από τα exit polls

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2002 19:36
UPD:19:37
A- A A+

Ικανοποίηση επικρατούσε στη ΝΔ από τη διαφαινόμενη επικράτηση -σύμφωνα με τα πρώτα exit polls- με μεγάλα ποσοστά και υψηλές διαφορές της Ντόρας Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων, του Χρήστου Αγραπίδη στο δήμο Πειραιά, αλλά και το ποσοστό που συγκεντρώνει ο υποψήφιος για την υπερνομαρχία Γιάννης Τζαννετάκος, καθώς ουσιαστικά, όπως επισημαίνουν στελέχη του κόμματος, αυτό το τελευταίο είναι εξαιρετικά υψηλότερο από αυτό του πρώτου γύρου και πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ «επαναπατρίστηκαν».

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί από τα συνολικά αποτελέσματα στις νομαρχίες της χώρας και τους μεγάλους δήμους και τις πρωτεύουσες νομών.

Σε ερώτηση αν θα αναζητηθούν ευθύνες για την επιλογή του υποψηφίου για την υπερνομαρχία, ο κ.Μεϊμαράκης απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι από τη Δευτέρα θα αποτιμηθεί συνολικά όλο το αποτέλεσμα.

Ο κ. Καραμανλής έφθασε στη Ρηγίλλης λίγο μετά τις 7 συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και άρχισε σύσκεψη με τα επιτελικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή