Κομοτηνή: Kατάληψη τραπεζών από εργαζόμενους της ΕΝΚΛΩ

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2010 11:37
A- A A+

Κατάληψη στα υποκαταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος και της Εθνικής Τράπεζας στην Κομοτηνή πραγματοποιούν από σήμερα, νωρίς το πρωί, εργαζόμενοι στη μονάδα της κλωστοϋφαντουργίας Φάνκο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Όπως ανακοίνωσαν οι συνολικά 486 εργαζόμενοι στη μονάδα της Ροδόπης, η οποία ανήκει στον όμιλο της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (ΕΝ.ΚΛΩ.), η κατάληψη των δύο τραπεζικών υποκαταστημάτων θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι.

Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος του σωματείου εργαζομένων της Φάνκο, Γιώργος Τσουγκρανάς, ο οποίος διευκρίνισε ότι στη συνέχεια θα αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Στη Βέροια, εξάλλου, οι περίπου 500 εργαζόμενοι του ομίλου σε μονάδες της Πέλλας και της Ημαθίας, έχουν συγκεντρωθεί στο κτίριο της νομαρχίας, όπου οργανώνουν τις επόμενες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Όπως είπαν, δεν αποκλείεται να αποφασιστούν καταλήψεις ΔΟΥ, αποκλεισμός των ταμείων των διοδίων στα Μάλγαρα ή ακόμα και αποκλεισμός των τούνελ της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή