Ν. Μπακογιάννη: Τo μήνυμα είναι ανανέωση σε όλη την Ελλάδα

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2002 21:43

A- A A+

Με μια πολιτική δήλωση έδωσε το στίγμα της η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα που εξελέγη δήμαρχος στην Αθήνα.

Η κ. Μπακογιάννη σχολίασε πάλι από το κεντρικό εκλογικό της κέντρο στο Σύνταγμα, ότι τα πρώτα αποτελέσματα είναι σαφή. «Κερδίσαμε μια πολύ μεγάλη νίκη, που είχε καιρό να κερδηθεί στην Αθήνα».

Ευχαρίστησε όλους τους πολίτες για τη δύναμη που της έδωσαν. Τόνισε ακόμη ότι φίλοι πολλοί και καλοί κερδίζουν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το μήνυμα, είπε, είναι ανανέωση, μια νέα μέρα ξεκινάει για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα συνεργαστούμε όλοι μαζί στην ΚΕΔΚΕ. Μαζί θα είμαστε στο δήμο της Ολυμπιάδας και όλοι θα διαπιστώσουν ότι είναι ο καλύτερος δήμος του κόσμου.

Θέλω να ευχαριστήσω, είπε η κ. Μπακογιάννη, τα νιάτα της Αθήνας. Το αύριο της Αθήνας, που μου έδειξε αυτή την εμπιστοσύνη. Είσαστε μεγάλη δύναμη, το 60% είναι συντριπτική ευθύνη. Ευθύνη για να χτίσουμε μαζί μια νέα Αθήνα. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά και εμείς θα αποδείξουμε ότι στην πολιτική υπάρχει αξιοπιστία, υπάρχει λόγος. Τα μηνύματα, σημείωσε η κ. Μπακογιάννη, είναι καλά από όλη την Ελλάδα. Μαζί θα περπατήσουμε, μαζί νικήσαμε.

Η κ. Μπακογιάννη κλείνοντας τη σύντομη ομιλία της, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους και όλες που εξελέγησαν σήμερα δήμαρχοι και νομάρχες, σημειώνοντας ότι όλοι μαζί θα συνεργαστούμε, θα κάνουμε έργο και η Ελλάδα μπορεί και θα πάει μπροστά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή