Κ. Καραμανλής: Η ΝΔ είναι η πιο ισχυρή πολιτική δύναμη της χώρας

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2002 23:33
A- A A+

Βέβαιος ότι το κόμμα του αναδείχθηκε από τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως η πιο ισχυρή πολιτική δύναμη της χώρας, εμφανίστηκε ο Κώστας Καραμανλής, σημειώνοντας «σήμερα κέρδισε η αυτοδιοίκηση, κέρδισε η Νέα Δημοκρατία. Η ΝΔ είναι δύναμη εμπιστοσύνης, ευθύνης και σιγουριάς που εκφράζει τη βούληση μιας πλατιάς κοινωνικής πλειοψηφίας που θέλει να προχωρήσουμε πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά».

Ο κ. Καραμανλής συνεχάρη όσους εξελέγησαν, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για συνεργασία μαζί τους χωρίς διακρίσεις, διαχωρισμούς και υπογράμμισε ότι τα αποτελέσματα δείχνουν πως οι ιδέες, οι αρχές και οι αντιλήψεις της ΝΔ αποτελούν κυρίαρχο ρεύμα στην ελληνική κοινωνία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι οι πολίτες πήραν θέση εναντίον της πόλωσης της μισαλλοδοξίας, και του διχασμού καθώς και των καθεστωτικών αντιλήψεων και μεθοδεύσεων.

Με διάθεση αυτοκριτικής ο κ. Καραμανλής κατέληξε «Ακούω όλες τις απόψεις που διατυπώνονται, αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τις απαιτήσεις της κοινωνίας που πιστεύει και θέλει να είμαστε εμείς η επόμενη κυβέρνηση. Θα αξιοποιήσουμε όλα τα συμπεράσματα του εκλογικού αποτελέσματος με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με τη σιγουριά ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα νέο δυναμικό άλμα στο αύριο που μας περιμένει γιατί η Ελλάδα πάει μπροστά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή