Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση απο το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 20 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπολοιπη χώρα από 10 έως 24 και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα δυτικά και βόρεια θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ασθενείς έως μέτριοι, στα ανατολικά ασθενείς και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή