«Δεν φεύγει ο Βαλβέρδε από την Ισπανία»

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010 15:10
A- A A+

Την χθεσινή αποκάλυψη του gazzetta.gr ότι δύσκολα θα φύγει ο Βαλβέρδε από την Ισπανία, επιβεβαιώνει η ιστοσελίδα «elcorreo.com» αναφέροντας ότι ο Βάσκος προπονητής δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τη χώρα.

Το ισπανικό σάιτ δημοσιεύει το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας της εφημερίδας «Πρωταθλητής», το οποίο φιλοξενεί τον τίτλο: «Έλα ρε Ερνέστο» και αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο ίδιος χωρίς τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Με αυτόν στον πάγκο, την τελευταία σεζόν κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο και μετά την αποχώρησή του για τη Βιγιαρεάλ, έχουν περάσει ήδη τέσσερις προπονητές!

Στην Αθήνα βαρέθηκαν να είναι δεύτεροι και πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και απαιτούν άμεσες λύσεις. Και η πρώτη είναι να επιστρέψει ο Βαλβέρδε, που έμεινε ελεύθερος εδώ και ένα μήνα από τη Βιγιαρεάλ. Αυτό υποστηρίζει σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος και οι πρωταθλητές είναι πρωτοσέλιδο παντού με μεγάλες φωτογραφίες του Βαλβέρδε».

Στη συνέχεια η «el correo» κάνει λόγο για την αποδοχή που έχει ο Βάσκος προπονητής από τους ανθρώπους και τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Στην ελληνική ομάδα δεν αποκλείουν τίποτα. Ο Βαλβέρδε θα γίνει δεκτός με ανοιχτές αγκάλες, καθώς δεν είναι μόνο ο Τύπος, αλλά και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και οι οπαδοί, που δεν μπορούν να ξεχάσουν όσα προσέφερε στην ομάδα πέρυσι. Το νταμπλ είναι ακόμα στο μυαλό των φιλάθλων».

Ωστόσο, οι Ισπανοί κλείνουν αναφέροντας ότι ο Βαλβέρδε δύσκολα θα φύγει από τη χώρα του «Πάντως, οι επιθυμίες όλων θα μείνουν ευχές. Διότι ο προπονητής ξεκουράζεται αυτή τη στιγμή και δεν σκοπεύει να φύγει πάλι για το εξωτερικό αυτή τη σεζόν. Του χρόνου; Θα εξετάσει όσες προτάσεις έχει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι στο μυαλό του η επιστροφή στον Ολυμπιακό».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις