Δηλώσεις Ντόρας Μπακογιάννη, Γιάννη Τζαννετάκου

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2002 13:01
UPD:13:08
A- A A+

Την απόλυτη ικανοποίησή της από το ποσοστό που συγκέντρωσε εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, εξερχόμενη το πρωϊ από το σπίτι της. «Νοιώθω, είπε, μεγάλη συγκίνηση και χαρά και κυρίως μεγάλη ευθύνη. Ενα ποσοστό 60% είναι κάτι στην Αθήνα, είναι ένα ποσοστό που δημιουργεί την αίσθηση της ευθύνης», προσθέτοντας ότι «πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να μην απογοητεύσουμε κανέναν από όσους μας εμπιστεύθηκαν».

Η κ. Μπακογιάννη σχολίασε και τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα λέγοντας ότι ήταν καλά σε δήμους και νομαρχίες και ότι αυτό που έχει σημασία είναι να στρωθούν όλοι στη δουλειά.

Σε ερώτηση πώς σχολιάζει το γεγονός ότι την υπερνομαρχία και το δήμο τον κέρδισαν γυναίκες, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι δεν πρέπει να τις αντιμετωπίζουν μόνο ως γυναίκες, αλλα σημασία έχει να υπάρξουν δήμαρχοι και νομάρχες που να μπορούν να παράξουν έργο. «Αυτός είναι ο στόχος, δεν είναι θέμα γυναίκα ή άνδρα, είναι θέμα ανθρώπων οι οποίοι πρέπει να πείσουν ότι το πρόγραμμά τους είναι υλοποιήσιμο», είπε.

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε ακόμη στο τηλεφώνημα που έλαβε από τον συνυποψήφιό της Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος της ευχήθηκε καλή επιτυχία και πρόσθεσε ότι είχε πει ότι τη Δευτέρα το πρωϊ θα είναι μια μέρα συνεργασίας για το δήμο. Ηρθε η Δευτέρα και είναι έτσι ακριβώς. «Θα δουλέψουμε όλοι μαζί, υπάρχει δουλειά για όλους, υπάρχει πεδίο δράσης λαμπρό και μπορούμε από την ώρα που έχουμε τη βούληση να συγεργαστούμε για να πετύχουμε με τη συνεργασία μας πολύ καλύτερο έργο. Απ' όπου κι αν προερχόμαστε ακόμη κι αν έχουμε άλλου είδους αντιλήψεις, συμπλήρωσε η κ. Μπακογιάννη.

Εξάλλου, ο κ. Γιάννης Τζαννετάκος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις είπε ότι είναι ικανοποιημένος, αλλά δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι δέχθηκε φασιστική, όπως σημείωσε,επίθεση σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Ευχαρίστησε τον κ. Καραμανλή και τον κ. Σουφλιά για την υποστήριξή τους, και σημείωσε, ερωτηθείς, ότι αν τον στήριξαν πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αυτό είναι ένα θέμα που θα το κρίνει η ίδια η Νέα Δημοκρατία. «Δεν μετάνοιωσα, είπε ο κ.Τζαννετάκος, για τον αγώνα που έδωσα και επανέλαβε ότι συνεχάρη την κ. Γεννηματά για την εκλογή της.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή