Προς πλήρη εξιχνίαση η κλοπή της σορού του Τ. Παπαδόπουλου

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 17:04
A- A A+

Τη βεβαιότητα ότι η υπόθεση της κλοπής της σορού του τέως προέδρου, Τάσσου Παπαδόπουλου, οδηγείται προς πλήρη εξιχνίαση, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός.

Όπως ανέφερε, ο ισοβίτης Αντώνης Προκοπίου Κίτας, ο οποίος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την κλοπή της σορού, δεν προσήχθη σήμερα στο Δικαστήριο μαζί με τους δύο άλλους -ο ένας είναι αδελφός του ισοβίτη- υπόπτους, μετά από διαβούλευση με τη Γενική Εισαγγελία, επειδή είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές.

Σημείωσε ακόμη ότι ο Ινδός ύποπτος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας σε χρόνο ρεκόρ, ενώ βρισκόταν σε περίπτερο στην κοινότητα Ορόκλινης στη Λάρνακα.

Οι ύποπτοι για την κλοπή της σορού συνελήφθησαν για συνωμοσία προς διάπραξη αδικήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, συμμετοχή και αποδοχή διάπραξης εγκληματικής πράξης, εξύβριση θρησκευμάτων, παράνομη είσοδο σε χώρο ταφής, απαίτηση χρημάτων διά απειλών κ.ά.

Εν τω μεταξύ, ο αναπληρωτής διευθυντής των Κεντρικών Φυλακών, Γιώργος Τρυφωνίδης, δήλωσε στο ΡΙΚ ότι σε έρευνες της Αστυνομίας στις φυλακές, εντοπίστηκε κινητό τηλέφωνο μαζί με την κάρτα του και ηλεκτρονικό ημερολόγιο, που περιέχει ορισμένα στοιχεία, τα οποία είναι δυνατόν να βοηθήσουν στη πορεία των ανακρίσεων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή