Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Ντουντού

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010 20:13
A- A A+

H κακοδαιμονία δεν έχει τέλος για το Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού έμεινε πάλι εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία και τη θέση του να πάρει ο μέχρι πρότινος... παροπλισμένος Όσκαρ.

Κακοτυχίας συνέχεια για το Ντουντού. Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα και έτσι θα είναι εκτός αποστολής με την θέση του να καταλαμβάνεται από τον Όσκαρ. Ο Ισπανός προπονήθηκε κανονικά ενώ οι Ντάτολο και Ντιόγκο ακολούθησαν έντονα προγράμματα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο.

Με τη σημερινή προπόνηση οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 13/3, 19:00) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ζήτησε μεγάλη προσοχή στον ΠΑΣ, προσήλωση στο ματς αλλά και την κατάκτηση της νίκης.

Η αποστολή

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 19 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισαϊρ, Λούα Λούα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις