Μπάσκετ: Σε ρυθμούς All Star Game το Ηράκλειο

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010 20:39
UPD:20:40
A- A A+

Σε ρυθμούς All Star Game κινείται το Ηράκλειο, με τους διοργανωτές της γιορτής του ελληνικού μπάσκετ να υπόσχονται ένα αξέχαστο διήμερο από την αφρόκρεμα της Α1 στο νέο κλειστό της περιοχής Δύο Αοράκια.

Όλοι οι αρμόδιοι φορείς δήλωσαν την αισιοδοξία τους για τη διεξαγωγή μίας επιτυχημένης γιορτής και κάλεσαν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών.

Αναλυτικά:

Γιάννης Κουράκης (Δήμαρχος Ηρακλείου): «Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που φιλοξενούμε ένα τέτοιο γεγονός, που κλείνει τα 18 του χρόνια φέτος. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που για πρώτη φορά γίνεται αυτή η εκδήλωση σε νησί και που από το 2001 και μετά διεξάγεται στην περιφέρεια. Το άθλημα του μπάσκετ έχει χαρίσει τρομερές επιτυχίες, πολλές συγκινήσεις και χαρές στην Ελλάδα. Θέλουμε τέτοιες σπουδαίες διοργανώσεις να έρχονται στην πόλη μας ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους πολίτες να δουν τους καλύτερους Έλληνες και ξένους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Να δείξουν το Eυ Aγωνίζεσθε και να προσφέρουν θέαμα. Οι Δήμοι του Ηρακλείου και της Ν. Αλικαρνασσού αγκαλιάζουν το γεγονός με μεγάλη χαρά, η οποία γίνεται μεγαλύτερη γιατί θα γίνει στο στολίδι της πόλης. Για εμένα ειδικά είναι μεγάλη η συγκίνηση, καθώς το στάδιο δημοπρατήθηκε όταν ήμουν υφυπουργό Αθλητισμού και αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η πρώτη φορά που θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του. Είναι ένα γήπεδο που έχει ανάγκη η πόλη και η Κρήτη».

Βαγγέλης Σισαμάκης (Δήμαρχος Ν. Αλικαρνασσού): «Με χαρά και συγκίνηση σας καλωσορίζω εδώ, σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα γίνει σε ένα γήπεδο-στολίδι για τον αθλητισμό της Κρήτης. Από την επιτυχία τέτοιων γεγονότων θέλουμε να περάσουμε τα μηνύματα στον κόσμο για το Ευ Αγωνίζεσθε. Για εμάς το σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε κατάλληλα αυτό το γήπεδο για τη νεολαία μας. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη διοργάνωση του Σαββατοκύριακου».

Γιώργος Χαλβατζάκης (γενικός γραμματέας ΕΣΑΚΕ): «Είναι χαρά και τιμή για εμάς που σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ από το 2001 και μέχρι σήμερα το ALL STAR GAME γίνεται στην επαρχία. Θέλουμε τα αστέρια του μπάσκετ να έρθουν κοντά στο φίλαθλο κόσμο όλης της Ελλάδας. Φέτος είναι χρυσή ευκαιρία να γίνει στο Ηράκλειο καθώς θα συνδυαστεί με το άνοιγμα ενός γηπέδου-στολίδι για τον ελληνικό αθλητισμό. Θέλω να πω ότι τον κ. Κουράκη δεν τον έχουμε ξεχάσει από τότε που ήταν ΓΓΑ. Έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις από αυτόν. Εκ μέρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ευχαριστούμε τον κ. Κουράκη και τον κ. Σισαμάκη για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Επίσης, τους χορηγούς μας χωρίς τους οποίους δε θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Καλώ όλο το φίλαθλο κόσμο της Κρήτης να έρθει στο γήπεδο. Όλοι μαζί θα είναι ευκαιρία να βρεθούμε στο στολίδι της Κρήτης, να χαρούμε τους αθλητές, να δούμε από κοντά τα ινδάλματά μας και να περάσουμε ωραία».

Γιώργος Παυλίδης (μέλος Δ.Σ. ΠΣΑΚ): «Χαίρομαι που το γήπεδο θα γεμίσει την Κυριακή. Ένα πολύ σημαντικό γεγονός θα γίνει στην Κρήτη. Πρόκειται για τη μεγάλη αθλητική γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, στην οποία θα παραστεί η αφρόκρεμα των ελλήνων και ξένων μπασκετμπολιστών και θα είναι ευκαιρία για τον κόσμο να τους δει από κοντά.. Ο αθλητισμός ενώνει και η Κρήτη είναι ο ιδανικός τόπος για να το επισημάνουμε αυτό. Εμείς οι αθλητές θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα «η βία δε χωρά ανάμεσά μας». Οι φίλαθλοι και οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούμε γι’ αυτό το σκοπό. Διοργανώνουμε το ALL STAR GAME ΟΠΑΠ 2010 με σκοπό να περάσουμε και ένα κοινωνικό μήνυμα και γι’ αυτό θα επισκεφτούμε δύο ιδρύματα της περιοχής θέλοντας να πούμε ότι πρέπει να δίνουμε χέρι βοηθείας στον συνάνθρωπό μας. Ευχαριστούμε τους δήμους Ηρακλείου και Ν. Αλικαρνασσού, την Περιφέρεια και τους χορηγούς μας καθώς χάρη σε αυτούς θα γίνει αυτή η εκδήλωση».

Γιώργος Κούζας (πρόεδρος ΟΣΕΚΚ): «Συμμετέχουμε για 4η συνεχή χρονιά στο ALL STAR GAME. Από τις τέσσερις ομάδες που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα θα έρθουν εκπρόσωποι για να πάρουν μέρος στη γιορτή του μπάσκετ. Πρέπει να επισημάνω ότι είναι μεγάλη χαρά μας που το γήπεδο στα Δύο Αοράκια είναι προσβάσιμο και για τα άτομα με αναπηρία κάτι που δεν το βλέπουμε σε πολλά γήπεδα στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τον ΠΣΑΚ, τον ΕΣΑΚΕ που είναι κοντά μας. Ευχαριστώ επίσης όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η διοργάνωση και θέλω να πιστεύω ότι στο δικό μας αγώνα που θα γίνει στις 16:00 το Σάββατο θα έχουμε κόσμο γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ελληνική κοινωνία να ξέρει ότι ο αθλητισμός είναι διέξοδος ακόμα κι αν μας τύχει κάποιο άσχημο γεγονός στη ζωή μας».

Γιώργος Ρουμελιώτης (Γενικός Διευθυντής Choose): «Εύχομαι καλή επιτυχία στους παίκτες και τους διοργανωτές. Είμαστε φίλαθλοι και θεωρούμε ωρίμασαν οι συνθήκες ώστε να κάνουμε ένα ALL STAR GAME αντάξιο αυτό της Αμερικής με βάση φυσικά τα δικά σταθμά. Ευχαριστούμε τους χορηγούς που έστησαν τη διοργάνωση για την οποία είμαστε περήφανοι».

Γιάννης Δροσίνης (πρόεδρος Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Ηρακλείου): «Καλωσορίζω άλλη μία μεγάλη διοργάνωση που ο Δήμος Ηρ ακλείου στηρίζει. Όταν μας προτάθηκε με χαρά την αποδεχτήκαμε κι έτσι λοιπόν μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε το Σαββατοκύριακο εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου που πριν μερικά χρόνια δεν πραγματοποιούνταν στο νησί μας γιατί δεν υπήρχαν οι εγκαταστάσεις. Υπήρξε άριστη συνεργασία με το δήμο Ν. Αλικαρνασσού κάτι που μας δίνει αισιοδοξία για το πως θα συνδιαχειριστούμε αυτό τον υπέροχο αθλητικό χώρο. Για εμάς το αγκάθι για το πώς θα αξιοποιηθεί αυτό το γήπεδο θα παραμείνει και μετά την εκδήλωση. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους αφανείς ήρωες που πολύ καιρό τώρα δουλεύουν γι αυτή την εκδήλωση».

Μιχάλης Μωραΐτης (πρόεδρος Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Ν. Αλικαρνασσού): «Εύχομαι η εκδήλωση να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που είναι βασικότερο για εμάς είναι το πώς θα διαχειριστούμε αυτό το στολίδι καλύτερα για τον αθλητισμό της πόλης μας. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης».

Θόδωρος Μπολάτογλου (Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. ΣΕΠΚ): «Με χαρά ο ΣΕΠΚ συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση. Πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι η 10η συνεχόμενη χρονιά που το ALL STAR GAME γίνεται στην περιφέρεια και δείχνει ότι εκεί είναι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Η Κρήτη διαθέτει μπασκετική ιστορία και ένα γήπεδο στολίδι. Ελπίζουμε να χρησιμοποιηθεί και από κάποια ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Είναι ευκαιρία για τους αθλητές να δείξουνε το ταλέντο τους και να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο. Ο σύνδεσμος θα διοργανώσει τοπικό σεμινάριο και ευχόμαστε να παρακολουθήσουν όλοι οι προπονητές της Κρήτης».

Βασίλης Ραμουτσάκης (εργολάβος κλειστού): «Το σημαντικότερο σε ένα έργο για την καλή ολοκλήρωσή του είναι η ωριμότητα του έργου και αυτό διασφαλίστηκε όταν ο κ. Κουράκης ήταν υφυπουργός. Κάναμε ότι ήταν δυνατό τεχνικά να εφαρμοστεί σωστά η μελέτη και κάναμε μία καλή δουλειά. Ευχαριστώ όλους τους τεχνικούς και όσους συνεργάστηκαν μαζί μας για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα έχει ένα καλό μέλλον στα χέρια των δήμων Ηρακλείου και Ν. Αλικαρνασσού».

Ανδρέας Κυπραίος (αντιδήμαρχος Ν. Αλικαρνασσού): «Είχαμε άριστη συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όσους έτρεξαν όλες αυτές τις μέρες για τη διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις