Ζαϊρί: Πάμε στο Μπορντό για τη νίκη

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010 17:18
A- A A+

Το μόνο αποτέλεσμα που θέλει ο Ολυμπιακός προκειμένου να προκριθεί στα προημτιελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η νίκη και ο Ζαουάντ Ζαϊρί τόνισε οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στο Μπορντό για τη μεγάλη ανατροπή.

«Είναι διπλή η χαρά μου που θα παίξω παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ στην Γαλλία. Αφενός αντιμετωπίζουμε την Μπορντό, την καλύτερη ομάδα ως τώρα, και αφετέρου είναι ένας αγώνας της κορυφαίας διοργάνωσης», τόνισε σε συνέντευξη του σε γαλλικό μέσο ο Μαροκινός, ο οποίος επιστρέφει στην Γαλλία μετά από δύο χρόνια.

Όσο για το πρώτο παιχνίδι, ο Ζαϊρί στάθηκε στις ευκαιρίες αλλά και στην έλλειψη συγκέντρωσης στο φάουλ του Γκουρκίφ: «Αυτό που χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι ήταν ένα γκολ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Περισσότερες από την Μπορντό, ακόμα και αν αυτή ήταν σε κάποιες στιγμές καλύτερη. Δεν ήμασταν προσεκτικοί στην εκτέλεση φάουλ του Γκουρκίφ που έδωσε την ευκαιρία στον Σιανί να σκοράρει. Ήταν κρίμα γιατί είχαμε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας».

Στη συνέχεια, ο άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν μόνο για τη νίκη στο Μπορντό: «Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη τους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα πάμε εκεί για τα πάντα, ένα γκολ μπορεί να μας δώσει αρκετές ελπίδες. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά πάμε στο Μπορντό για τη νίκη. Ένα παιχνίδι είναι απλά ένα παιχνίδι, έχουμε τους παίκτες για να κάνουμε την διαφορά. Δεν ξεχνάμε ότι το Τσάμπιονς Λιγκ είναι διοργάνωση με μεγάλο κίνητρο. Δεν περιμένω να δω την ίδια κακή Μπορντό με αυτή του πρωταθλήματος».

Ο Ζαϊρι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην παρουσία του ως τώρα στην Ελλάδα: «Είχα μία δύσκολη περίοδο στην Μποαβίστα. Δεν μου ταίριαζε το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Έπαιζα λίγο, είχα και προβλήματα τραυματισμών. Υπέγραψα σε μία μικρή ομάδα τον Αστέρα Τρίπολης, και τα πάντα πήγαν καλά για μένα. Κέρδισα την εμπιστοσύνη του προπονητή, έπαιξα, σκόραρα. Πήγα μία μέρα να δω τον Ολυμπιακό σε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ και είπα στον εαυτό μου πως θα ήταν υπέροχο να παίξω για αυτόν τον σύλλογο».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις