Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα δυτικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Το πρωϊ στα Ηπειρωτικά θα υπάρχουν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ασθενείς και στο Ιόνιο νότιοι μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι, στρεφόμενοι αργότερα σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 13 έως 26 βαθμούς και στα νησιά από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Ομίχλες θα σημειωθούν κατά τόπους τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή