Μπάντοβιτς: Θα τα δώσουμε όλα

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010 21:33
A- A A+

Την υπόσχεση πως ο Ολυμπιακός θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στο Μπορντό έδωσε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο Βόσνιος τεχνικός, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με του Γάλλους στο «Σαμπάν Ντελμά», τόνισε ακόμα πως ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος σε πολλά παιχνίδια, όπως και στο πρώτο ματς με την Μπορντό, ενώ υποστήριξε πως αντέχει στην πίεση.

«Η Μπορντό έχει το πλεονέκτημα μετά τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Αν τα καταφέρουμε, θα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία», δήλωσε για να προσθέσει: «Υπήρχαν ματς στα οποία ήμασταν άτυχοι. Αυτό συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπορντό, όπου είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε».

Τέλος αναφορικά με την πίεση που δέχεται τελευταίο διάστημα αυτός και οι παίκτες του, είπε: «Όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να αντέχεις την πίεση. Και όταν χάνεις και όταν κερδίζεις».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Ζαουάντ Ζαϊρί, που αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τη Γαλλία στο παρελθόν ως παίκτης της Σοσό.

«Είμαι ευτυχισμένος που ξαναέρχομαι στη Γαλλία. Πολλά εξαρτώνται από τη θέληση τον παικτών. Έχει τελειώσει μόνο το πρώτο ημίχρονο. Η Μπορντό περνάει μια περίοδο κρίσης και είναι στο χέρι μας να την εκμεταλλευτούμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις