ΝΔ: Φορολογική επιδρομή χωρίς προηγούμενο

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 17:00
A- A A+

Για «φορολογική επιδρομή χωρίς προηγούμενο» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιοτόπουλος και τόνισε πως με τα μέτρα του ΠΑΣΟΚ θίγεται η μικρομεσαία ιδιοκτησία και βάλλεται η μεσαία τάξη.

«Η φορολογική επιδρομή δεν έχει καμία σχέση με την ανάγκη να υπάρξει δίκαιη φορολογική πολιτική, με δίκαιη κατανομή των βαρών», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος και καταλόγισε στην κυβέρνηση ατολμία και αναβλητικότητα, όσον αφορά τη λήψη των αναγκαίων μέτρων.

Π. Παναγιωτόπουλος: Η κυβέρνηση να εφαρμόσει επιτέλους μια σοβαρή πολιτική

Π. Παναγιωτόπουλος: Η κυβέρνηση να εφαρμόσει επιτέλους μια σοβαρή πολιτική

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, συμπλήρωσε, «πλέον η κυβέρνηση να είναι αναγκασμένη να λάβει ιδιαίτερα σκληρά μέτρα».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε επιπλέον λόγο για σημαντική πλέον υστέρηση των εσόδων και κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει μια σοβαρή πολιτική υπεράσπισης της δημοσιονομικής πολιτικής, με μέτρα ενίσχυσης των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων.

Εξαπέλυσε επίσης επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή το επίμαχο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ, κατηγορώντας την ότι εκτρέπεται σε «ατραπούς κομματικής μισαλλοδοξίας»,

Ο Π. Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στην απόφαση του κόμματός του να αποχωρήσει από τη Βουλή μετά τη συζήτηση επί της αρχής του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, έκανε λόγο για προσπάθεια κομματικής επέλασης του ΠΑΣΟΚ στις υπηρεσίες του δημοσίου τομέα, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν έχει διδαχτεί τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος που έκανε το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική της κομματικής μισαλλοδοξίας εις βάρος του δημοσίου τομέα.

Πήγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή