Μέλμπεργκ: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 17:49
A- A A+

Τη γνώμη του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη και να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 κόντρα στην Μπορντό εξέφρασε ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός άσος των «ερυθρολεύκων» σε δηλώσεις του στη γαλλική εφημερίδα L ΅Equipe, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να ξαναβρούν τη χαμένη εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους, ενώ εξήγησε πως είναι πολύ σημαντικό το ότι θα παίξουν χωρίς άγχος.

«Το ματς θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε κόντρα στην Μπορντό. Στο Champions League όλα μπορούν να συμβούν», σχολίασε.

Αναφορικά με την πίεση που νιώθουν οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων», δήλωσε: «Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, απΆ ότι στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουμε μεγάλη πίεση ακόμα και όταν προηγούμαστε στο σκορ. Στη Γαλλία θα παίξουμε χωρίς άγχος. Εμείς πάντοτε προσπαθούμε να παίζουμε καλά, αλλά [τα άσχημα αποτελέσματα] μας κάνουν να χάνουμε την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στο Champions League για να επιστρέψουμε πιο ισχυροί στην Ελλάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις