Μπαρτσελόνα: Xωρίς Τσάβι με Στουτγκάρδη και Ρεάλ

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 18:19
A- A A+

Χωρίς τον Τσάβι Ερνάντεζ θα πρέπει να παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα, στους αγώνες με Στουργκάρδη και Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και το ισπανικό πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Ο δημιουργικός μέσος των «μπλαουγκράνα» εμφάνισησε πρόβλημα στο μηρό στην τελευταία προπόνηση των Καταλανών πριν τη σημερινή αναμέτρηση με τη Στουτγκάρδη και όπως διαπιστώθηκε, θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για περίπου δυο εβδομάδες.

Το άκουσμα της είδησης προκάλεσε τεράστιο «πονοκέφαλο» στον Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν έχει και στην καλύτερη κατάσταση των Σεϊντού Κεϊτά, που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Ισπανό άσο σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για το σύλλογο τη φετινή σεζόν.

Η Τσάβι εκτός της σημερινού επαναληπτικού για τους «16» του Champions League (το πρώτο ματς είχε λήξει με τις δυο ομάδες, Μπαρτσελόνα και Στουτγκάρδη ισόπαλες με 1-1) κινδυνεύει να χάσει και το ντέρμπι με τη Ρεάλ, το οποίο αναμένεται να κρίνει εν πολλεοίς την έκβαση της φετινής Primer Division, αφού οι «μπλαουγκράνα» ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας με τους «μερένγκες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις