Μπάντοβιτς: «Αν το πιστεύαμε περισσότερο»

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 00:31
UPD:00:34
A- A A+

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, χωρίς να κρύψει και την πικρία του για το τελικό αποτέλεσμα.

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι με μία πολύ καλή, δουλεμένη και οργανωμένη ομάδα. Είχαμε κατοχή μπάλας. Θεωρώ ότι το γκολ που δεχθήκαμε αρχικά ήταν πολύ νωρίς, όμως είχαμε ευκαιρίες και όταν ισοφαρίσαμε ο αντίπαλος αγχώθηκε και έπρεπε να το πιστέψουμε λίγο περισσότερο. Με πειράζει λίγο το πώς δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ», τόνισε αρχικά ο προπονητής των Πειραιωτών, που αναφέρθηκε στη συνέχεια στη σύνθεση με την οποία κατέβασε την ομάδα: «Θεωρούσα πως θα έπρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο από την αρχή. Τα παιδιά προσπάθησαν, πάλεψαν μέχρι το τέλος».

Επίσης ο Μπάντοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στη Μπορντό, αλλά επανέλαβε ότι οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν καλά και στα δύο ματς και δεν φάνηκαν κατώτεροι των αντιπάλων τους: «Αφού μας κέρδισαν δύο φορές άξιζαν να προκριθούν. Εγώ πιστεύω ότι κάναμε δύο καλά παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο. Οταν μένεις με 10 παίκτες με τη Μπορντό που έχει παίκτες με τεχνική είναι πολύ δύσκολο. Το 1-1 όμως μας έβαλε στο παιχνίδι, έμειναν κι αυτοί με 10 και γενικά στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλά. Δε θα άλλαζα τίποτα. Με βάση τα αποτελέσματα η Μπορντό πέρασε άξια αλλά με βάση τις εμφανίσεις δε θεωρώ πως υπήρχαν διαφορές».

Από εκεί και πέρα τόνισε:

Για τα δύο αμυντικά χαφ στο αρχικό σχήμα: «Θεωρούσα ότι έπρεπε να πάμε με πιο πολύ ρίσκο από την αρχή. Τα παιδιά προσπάθησαν και πάλεψαν μέχρι το τέλος. Μας κέρδισαν δύο φορές οι Γάλλοι. Έπρεπε να να προκριθούν. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια απέναντι σε μια καλή και δύσκολη ομάδα».

Για το αν μετά την αποβολή του Ντάρμπισαϊρ πίστεψε πως όλα είχαν κριθεί: «Όταν μένεις με δέκα παίκτες με την Μπορντό που έχει καλή κατοχή και παίκτες με καλή τεχνική, τότε είναι κάτι το δύσκολο, αν και πίστευα στην ομάδα μου. Το γκολ που βάλαμε μας έβαλε μέσα στο παιχνίδι και με την κόκκινη που δέχθηκε ο αντίπαλος, θωεωρώ ότι πήγαμε καλά αν και είχαμε κάποια ατομικά λάθη».

Για το αν θα έπαιζε αλλιώς στο Καραϊσκάκη: «Δεν θα άλλαζα τίποτα στο πρώτο παιχνίδι».

Για το κατά πόσον ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι παραπάνω: «Με βάση τα αποτελέσματα, η Μπορντό ήταν εκείνη που προκρίθηκε. Όμως με τις εμφανίσεις μας και στα δύο παιχνίδια δεν θεωρώ ότι υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Για την συνέχεια και το πρωτάθλημα: «Όταν χάνεις ένα ματς μετά πρέπει να βοηθάς τους παίκτες να ανεβάσουν την ψυχολογία τους. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι ίδιοι από μόνοι τους. Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας και η ομάδα πρέπει να πάει για να νικήσει και ας είμαστε πίσω στην βαθμολογία».

Αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο: «Δεν ασχολούμαι με αυτά. Κοιτάω μόνο τη δουλειά μου και την προπόνηση. Εγώ κάνω αυτά που πρέπει και αυτά που πιστεύω. Δεν ασχολούμαι με αυτά».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις