ΛΑ.Ο.Σ.: «Κρατάει χρόνια η αδικία της Πολιτείας απέναντι στους αστυνομικούς»

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 15:43
A- A A+

«Η αδικία της Πολιτείας απέναντι στους αστυνομικούς κρατάει χρόνια. Το θέμα δεν είναι ούτε τωρινό, ούτε χθεσινό. Απλώς τώρα η αδικία γίνεται πιο εμφανής μετά από τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης», παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τους προέδρους της Π.Ο.Α.Σ.Υ και Π.Ο.ΑΞΙ.Α. (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας) .

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Φωτόπουλος, μίλησε για άδικα μέτρα σε βάρος των ένστολων και για τεράστια οικονομική αφαίμαξή τους.

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του ότι οι αστυνομικοί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν «τις κοινωνικές αναταράξεις, τις δυσκολίες των συμπολιτών μας και όλο τον ξεσηκωμό ως ανάχωμα των κυβερνώντων».

«Εμείς δηλώσαμε απερίφραστα ότι είμαστε ίσως από τους λίγους που πιστεύουμε στη πατρίδα και γι’ αυτό δεν αρνηθήκαμε ποτέ ό,τι ήταν για το καλό της. Όμως άλλο αυτό και άλλο η λαίλαπα που ζούμε τώρα. Θα πρέπει οι κυβερνώντες να σκύψουν πάνω στα προβλήματα αυτά για να βρούμε μια δίκαιη λύση», παρατήρησε με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ Δ.Γεωργαντής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή