Συνάντηση Γ. Καρατζαφέρη με τον Κ.Μητσοτάκη

Τις επόμενες μέρες η συνάντηση με τον Κ. Σημίτη
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 12:34
UPD:13:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τους τρεις πρώην πρωθυπουργούς πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Τις επόμενες ημέρες ο κ. Καρατζαφέρης θα συναντηθεί και με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ξεκινά κύκλο επαφών με τους πρώην πρωθυπουργούς, με στόχο, όπως είπε, να ακούσει τις σκέψεις τους και τις συμβουλές τους. «Η χώρα διανύει τη μεγαλύτερη μεταπολιτευτική κρίση, θα ήταν καλή ιδέα να γίνει να γίνει μια συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με την παρουσία των τριών πρώην πρωθυπουργών. Να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κρίση και να βρούμε μια κοινή συντεταγμένη, με ένα πρόγραμμα ουσιαστικής εξόδου της χώρας απ’ αυτή τη κρίση από την οποία αντί να βγαίνουμε όλο και βυθιζόμαστε περισσότερο», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Γ. Καρατζαφέρης: Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κρίση

Γ. Καρατζαφέρης: Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κρίση

Απαντώντας εξάλλου σε σχετική ερώτηση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε πως τώρα δεν είναι η ώρα του επιμερισμού ευθυνών και επανέλαβε πως ο ίδιος τάσσεται κατά των εξεταστικών επιτροπών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή