Ποδηλασία: Αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 17:33
A- A A+

Η Εθνική ομάδα ποδηλασίας πίστας συνεχίζει την προετοιμασία της επί πολωνικού εδάφους, ενώ την Κυριακή (21/3) θα αναχωρήσει για την Κοπεγχάγη, για το μεγάλο ραντεβού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Μετά τις καλές εμφανίσεις στο Γκραν Πρι της Βαρσοβίας, οι Έλληνες αθλητές θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στο βάθρο των νικητών στη διοργάνωση της Δανίας, με τον Χρήστο Βολικάκη και τον Γιάννη Ταμουρίδη να θέτουν υποψηφιότητα για ένα μετάλλιο.

Συνολικά 13 θα είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα μας εκπροσωπήσουν στους αγώνες και είναι οι εξής: Ταμουρίδης Ιωάννης, Τζωρτζάκης Πολυχρόνης, Πολυδωρόπουλος Δημήτριος, Μπούγλας Γεώργιος, Χαιδεμενάκης Δημήτριος, Σακελλαρίδης Νεόφυτος, Χαντζή Ελισσάβετ, Χρήστος Βολικάκης, Ζαφείρης Βολικάκης, Κωνσταντίνος Καραγεώργος, Βασίλης Ρέππας, Αγγελική Κουτσονικολή και η Ελένη Κλαπανάρα.

Τους αθλητές μας θα συνοδεύουν οι προπονητές Βασιλόπουλος Λάμπρος, Γεωργαλής Δημήτριος, Αναστόπουλος Βασίλειος, Καρυπίδης Ιωάννης και ο ¶ιναρς Κίκσις, ενώ επικεφαλής της αποστολής είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Θανάσης Τερζής.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις