ΑΕΚ: Νίκη με ΠΑΟΚ για καλή ψυχολογία

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 15:04
A- A A+

Με 4-4-2 και τον νέο πρόεδρό της, Σταύρο Αδαμίδη, παρόντα η ΑΕΚ θέλει τη νίκη και μόνο στην Τούμπα, για να πάρει τον αέρα του ΠΑΟΚ ενόψει των πλέι-οφ.

Η νίκη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Καβάλα έφτιαξε την ψυχολογία της Ένωσης, που ήταν πεσμένη μετά την τραγωδία του Αλκαζάρ, κυρίως επειδή συνδυάστηκε και με μια καλή εμφάνιση. Ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό που ο κόσμος της ομάδας δεν αγχώθηκε και δεν έφυγε από το ΟΑΚΑ... βρίζοντας!

Αυτό που χρειάζεται τώρα η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο ματς, ώστε να πάρει για τα καλά τα πάνω της, καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ μπαίνουν στο μυαλό όλων. Ο ΠΑΟΚ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ένας εκ των αντιπάλων των κιτρινόμαυρων σε αυτή τη διαδικασία από την οποία θα προκύψει η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Champions League και ο στόχος είναι η νίκη, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Το ιδανικό για την ΑΕΚ θα είναι να μειώσει κι άλλο τη διαφορά στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, που αυτή τη στιγμή είναι στο -2 από τους Θεσσαλονικείς, ενώ παράλληλα ξέρει ότι αν νικήσει τον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα -μετά το 1-0 στο ΟΑΚΑ- θα του πάρει και τον αέρα για τα πλέι οφ. Αυτό, ουσιαστικά, είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και ουσιαστικά δεν έχει κάποιον ενδοιασμό πλέον για την αρχική 11άδα. Ο Σάχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γεωργέας στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Αραούχο δεξιά και οι Μανωλάς και Μαϊστόροβιτς θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στο χώρο του κέντρου τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γιάχιτς και Καφές, με τον Λεονάρντο αριστερό εξτρέμ, τον Σκόκο δεξιά και τους Μπλάνκο, Τζιμπούρ στην επίθεση.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις