Γκέκας: «Δεν το χάνει ο ΠΑΟ»

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010 12:37

«Δεν είδα το ντέρμπι. Το πρωτάθλημα δεν χάνεται από τον Παναθηναϊκό εκτός κι αν κάνει έγκλημα. Μόνο έτσι το χάνει. Είναι στο χέρι του», δήλωσε ο Ελληνας επιθετικός.

A- A A+

Ο Φάνης Γκέκας παλεύει για την παραμονή στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Χέρτα αλλά παρακολουθεί και την Σούπερ Λιγκ. Ο Ελληνας επιθετικός τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν χάνει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103,3:

Για τη νίκη της Χέρτα επί της Βόλφσμπουργκ με 5-1:

«Ηταν μια πολύ μεγάλη νίκη τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά μετά την ήττα που είχαμε γνωρίσει από τη Νυρεμβέργη. Ισως αδικήσαμε τους εαυτούς μας τον τελευταίο καιρό. Η χθεσινή εικόνα αντικατοπτρίζει την πραγματική μας αξία».

Για το χατ-τρικ που πέτυχε:

«Για μένα ήταν η πρώτη φορά στην Μπουντεσλίγκα που κάνω χατ-τρικ. Είναι πολύ δύσκολο ειδικά στη Γερμανία να το πετύχεις».

Για τις πιθανότητες παραμονής της Χέρτα:

«Εχουμε πολύ καλούς παίκτες αρκεί να το δείχνουμε στο χορτάρι. Αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με την Ντόρτμουντ και κερδίσουμε, θα έχουμε ελπίδες για να παραμείνουμε».

Για το μέλλον του:

«Αν η Χέρτα παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα, έχω άλλα δυο χρόνια το λιγότερο. Αν πέσει, το συμβόλαιό μου ανήκει στην Λεβερκούζεν αλλά υπάρχει οψιόν και μπορώ να το σπάσω και να φύγω».

Για το ντέρμπι και την κούρσα του τίτλου:

«Δεν είδα το ντέρμπι. Το πρωτάθλημα δεν χάνεται από τον Παναθηναϊκό εκτός κι αν κάνει έγκλημα. Μόνο έτσι το χάνει. Είναι στο χέρι του. Πιστεύω ότι ήταν πολύ καλύτερος από τον Ολυμπιακό και δίκαια θα το πάρει αν το πάρει».

Για την Εθνική ομάδα:

«Υπάρχει μεγάλο περιθώριο για να βελτιωθούμε. Δεν δείξαμε καλό πρόσωπο κόντρα στην Σενεγάλη. Ισως το πήραμε πιο χαλαρά, ήταν η μέρα περίεργη, γενικά δεν μας βγήκε τίποτα. Εχουμε μπροστά μας δυο-τρεις μήνες. Οταν συγκεντρωθούμε όλοι στην Αθήνα και ξεκινήσουμε τις προπονήσεις θα βρούμε λύσεις».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις