Απάντηση της nova σε ΠΑΕ Ολυμπιακός

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010 16:35
UPD:16:37
A- A A+

Την έντονη αντίδραση της nova συνάντησαν οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Μώραλή, ο οποίος υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζονται εχθρικά από τη συνδρομητική τηλεόραση.

«Είχαμε πολλά παράπονα εδώ και αρκετό καιρό από τους φιλάθλους μας. Δεν θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε στο κανάλι μέχρι και χθες. Μπορεί να γίνουν λάθη είτε στις μεταδόσεις είτε στην αξιολόγηση των φάσεων. Η ΝΟVA δεν μας αντιμετωπίζει ισότιμα, τόσο στις φάσεις, όσο και στα επεισόδια, αλλά και στις μεταδόσεις. Κάναμε δήλωση. Κάναμε κατά κάποιο τρόπο ένα «εμπάργκο». Δεν έχουμε ξανακάνει κάτι τέτοιο ποτέ, οπότε οι ιθύνοντες του καναλιού θα πρέπει να προβληματιστούν. Μπορεί να έχουν κι άλλες ομάδες παράπονα μπορεί και δεν αποκλείεται να θέσουμε το θέμα στο Δ.Σ. της Superleague. Μας είπαν οι οπαδοί μας ότι αργήσαμε να το κάνουμε κιόλας», ήταν τα λόγια του παράγοντα των «ερυθρολεύκων».

Οι άνθρωποι της nova εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν πως όλοι οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας αντιμετωπίζονται ισάξια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη και δυσαρέσκεια, μόλις 3 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος, δεχθήκαμε την επίθεση του Ολυμπιακού μέσω των δηλώσεων του κ. Μώραλη.

Τα τελευταία 16 χρόνια, η nova, υπηρετεί τον αθλητισμό και ειδικά το ελληνικό ποδόσφαιρο με ουδετερότητα και αντικειμενικότητα. Αποτελεί τον κύριο χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου, στηρίζει την κεντρική διαχείριση, σέβεται και τιμά και τις 16 ομάδες ανεξαιρέτως και τις αντιμετωπίζει ισότιμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις