Γιαννάκης: «Συγκεντρωμένοι με Πρόκομ»

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010 16:59
A- A A+

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πρόκομ (23/3, 10.00μ.μ, ΣΚΑΙ), στο πλαίσιο των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να εστιάζει στην απαιτούμενη συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων».

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Παναγιώτης Γιαννάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην πολωνική ομάδα, τόνισε: «Αν και το όνομα του αντιπάλου μας δεν λέει πολλά, η Πρόκομ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει παίξει πολύ καλά μέχρι τώρα και είναι εδώ για να προσπαθήσει φτάσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτήν την σειρά.

Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά αυτή η παράμετρος δεν αποτελεί εγγύηση για την πρόκρισή μας στο Final Four. Η συγκέντρωση θα είναι και πάλι το «κλειδί» για την ομάδα μου, προκειμένου να επιβάλει τον ρυθμό της και να έχει το παιχνίδι στα χέρια της. Χρειαζόμαστε επίσης την υποστήριξη των οπαδών μας, που είναι πάντα εδώ και αισθάνονται την ίδια πρόκληση με εμάς για να φτάσουμε ως το τέλος της διοργάνωσης».

Παπαλουκάς: «Κλειδί το πρώτο ματς»

Από την πλευρά του ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, σημείωσε: «Η Πρόκομ είναι το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί για να φτάσουμε στο Final Four. Η εμπειρία μου από τις επτά διαδοχικές συμμετοχές μου σε Final Four, λέει οτι η προημιτελική σειρά είναι πολύ ύπουλη, ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει. Η Πρόκομ δεν αισθάνεται καμία πίεση, γιατί έχει κάνει ήδη μια υπέρβαση, οπότε θα παίξει το παιχνίδι της.

Είναι μια καλή ομάδα που σουτάρει καλά και τρέχει στο παρκέ, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο. Πρέπει να δώσουμε προσοχή και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, γιατί το πρώτο παιχνίδι αποτελεί ''κλειδί'' για την σειρά. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας, πρέπει να το υπερασπιστεί και να προσπαθήσει να τελειώσει τη σειρά, το συντομότερο δυνατό».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις