Συνεχίζουν να ερίζουν τα κόμματα για τα αποτελέσματα των εκλογών

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2002 07:14
A- A A+

Τις επόμενες κινήσεις τους μετά τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση εξετάζουν τα επιτελεία των κομμάτων, ενώ συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης, αξιωματικής αντιπολίτευσης για το μήνυμα της κάλπης.

«Ηττήθηκε η Νέα Δημοκρατία ως προς τον βασικό της εκλογικό στόχο», τόνισε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος χαρακτήρισε στρατηγική επιλογή του ΠΑΣΟΚ τη δημιουργία κεντροαριστερού πόλου.

Ο Κώστας Καραμανλής ο οποίος συναντήθηκε με εκλεγέντες νομάρχες που στηρίχθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, έκανε λόγο για έναν νέο πολιτικό πολιτισμό και πρόσθεσε ότι επιβεβαιώθηκε το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας σε όλους τους πολίτες.

Η κυβέρνηση επιμένει να αγνοεί τα μηνύματα των πολιτών, δήλωσε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Flash, ότι υπάρχουν επιλογές της Νέας Δημοκρατίας που χρειάζεται να συζητηθούν, χωρίς όμως να αναζητηθούν αποδιοπομπαίοι τράγοι.

«Είμαστε η τρίτη δύναμη στην Αυτοδιοίκηση με κρίσιμη και ουσιαστική παρουσία», τόνισε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος χθες στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή