Aναβλήθηκε το δ.σ. στον Ολυμπιακό για την είσοδο Λαυρεντιάδη

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010 11:24
UPD:11:36

Ο Σ.Κόκκαλης θα παραμείνει στη θέση του προέδρου και θα διατηρήσει το μάνατζμεντ, ωστόσο τις αποφάσεις θα τις παίρνει από κοινού με τον Λ. Λαυρεντιάδη, ο οποίος με την κίνησή του να βάλει ένα ποσό που λογικά θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ για την μισή ΠΑΕ, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για τη μετά Κόκκαλη εποχή.

A- A A+

Αναβλήθηκε για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, το προγραμματισμένο για σήμερα διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Κατά τη συνεδρίαση του δ.σ. αναμενόταν να επικυρωθεί η είσοδος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην πειραϊκή ΠΑΕ. Αλλα θέματα συζήτησης, η πορεία της ομάδας, καθώς επίσης και ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν, με κύριο θέμα αυτό του προπονητή.

Οι αλλαγές στην ΠΑΕ πρέπει να θεωρούνται δεδομένες με την πλευρά του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να παίρνει θέσεις στο 14μελες δ.σ. Εκτός από τον ίδιο τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στο δ.σ. αναμένεται να μπουν και οι δύο στενοί συνεργάτες του, Ρογκόπουλος και Κυριακίδης.

Όλα δείχνουν ότι Σωκράτης Κόκκαλης και Λαυρέντης Λαυρεντιάδης θα πορευθούν μαζί στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού, σε ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας όπου καθένας θα έχει το 45% των μετοχών του συλλόγου, μιας και το υπόλοιπο 10% ανήκει στον Ερασιτέχνη.

Ο Σ.Κόκκαλης θα παραμείνει στη θέση του προέδρου και θα διατηρήσει το μάνατζμεντ, ωστόσο τις αποφάσεις θα τις παίρνει από κοινού με τον Λ. Λαυρεντιάδη, ο οποίος με την κίνησή του να βάλει ένα ποσό που λογικά θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ για την μισή ΠΑΕ, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για τη μετά Κόκκαλη εποχή. Στην παρούσα φάση πάντως, δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του προέδρου του Ολυμπιακού από την ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λ.Λαυρεντιάδης έχει βάλει ως τώρα το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 10% των μετοχών, με τον Κόκκαλη να βάζει 4 εκατ. ευρώ και τον Σαλονίκη 2 εκατ. ευρώ, σε μια αύξηση που θα φτάσει τα 26 εκατ. ευρώ.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις