Κύπελλο Ελλάδας: Το πρώτο βήμα για τον τελικό

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010 10:39
UPD:10:51

Ο Σισέ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Πετρόπουλος.

A- A A+

Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν σήμερα (17:00, Alpha) τα ξίφη τους στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Hellas online στο ΟΑΚΑ. Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και οι δύο ομάδες.

Οι πράσινοι θέλουν να κάνουν το νταμπλ, βρίσκονται ήδη με το ενάμιση βήμα στο πρωτάθλημα, και το πρώτο βήμα για να φτάσουν στον τελικό είναι σήμερα. Ο προπονητής του τριφυλλιού, Νίκος Νιόπλιας θέλει τη νίκη με καθαρό σκορ ώστε η ρεβάνς στους «Ζωσιμάδες» να είναι πιο εύκολη: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Και το Κύπελλο είναι στους στόχους μας κι έχουμε την ικανότητα να τα καταφέρουμε. Πάμε δυνατά από την αρχή για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ενα γρήγορο γκολ θα τα αλλάξει όλα. Αυτό θα πρέπει να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας. Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχτούμε γκολ. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και να κερδίσουμε για να είναι πιο εύκολο το έργο μας στη ρεβάνς. Να μπούμε δυνατά από την αρχή και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Επίσης, με μία νίκη και μία καλή εμφάνιση θα ανέβει η ψυχολογία μας και η αυτοπεποίθησή μας».

Με Νίνη και Μπιάρσμιρ βασικούς

Ο Νιόπλιας φαίνεται να έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει με τον Σωτήρη Νίνη και τον Ματίας Μπιάρσμιρ να είναι τα σίγουρα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα. Όπως όλα δείχνουν, ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Σουηδό και τον Κατσουράνη. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Καντέ. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Καραγκούνη ενώ Νίνης και Λέτο θα είναι στις πτέρυγες. Ο Σισέ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Πετρόπουλος.

Με αλλαγές ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει το μυαλό του περισσότερο στο πρωτάθλημα και την παραμονή παρά το Κύπελλο. Ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε αρκετούς από τους βασικούς στην Ήπειρο για να είναι ξεκούραστη για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή στο «Καυτατζόγλειο».

Ν. Αναστόπουλος: Φαβορί ο Παναθηναϊκός

Ν. Αναστόπουλος: Φαβορί ο Παναθηναϊκός

Ο «Αναστό» θα παρατάξει τον «¶γιαξ της Ηπείρου» με σύστημα 4-2-3-1 με τον Ζαφειρόπουλο να είναι κάτω από τα γκολπόστ. Κούσας και Κώτσιος θα είναι οι στόπερ έχοντας στα δεξιά τον Στάθη και αριστερά τον Κανακούδη. Αμυντικά χαφ θα χρησιμοποιηθούν ο Μπουχάν με τον Ανδράλα. Αριστερά θα παίξει ένας εκ των Μιχαλόπουλο ή Αράς δεξιά ο Ντιμπαλά και στον άξονα ο Καζναφέρης. Στην επίθεση θα βρίσκεται ο Μπακαγιόκο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σικαλιάς, Βάντερσον, Μαϊστόροβιτς, Βαρτζιώτης, Βατσής, Παππάς, Τζάνης, Κοντογουλίδης και Σαϊτιώτης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις