Ευρωλίγκα: Ακόμα ένα βήμα για Παρίσι

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010 14:24
A- A A+

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται εκ νέου την Πρόκομ (9.00μ.μ, Novasports1), στο πλαίσιο των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, φιλοδοξώντας να ξεχαστεί το «καρδιοχτύπι» του πρώτου αγώνα και να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Την περασμένη Τρίτη οι Πειραιώτες αιφνιδιάστηκαν από το «καταιγιστικό» ξεκίνημα των Πολωνών στην αναμέτρηση, ωστόσο, κατάφεραν τελικώς να κάνουν το 1-0 στην σειρά. Το συγκρότημα του Τόμας Πατσέσας απεδείχθη αρκούντως... ανταγωνιστικό, με τον πρώην «ερυθρόλευκο», Κιντέλ Γουντς, να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, θέλει να μην επαναληφθούν τα λάθη του πρώτου αγώνα της σειράς, στα οποία εστίασε κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης. Το ΣΕΦ αναμένεται να κατακλυστεί από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι αδημονούν να πανηγυρίσουν το 2-0 στην σειρά, ώστε να αρχίσουν να ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για το... Παρίσι.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχοντας κάνει με... εμφατικό τρόπο το 1-0 στην σειρά, φιλοξενεί την Κάχα Λαμποράλ, με την «ομάδα του στρατού» να φιλοδοξεί να αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα αναφορικά με την πρόκριση.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Παρτιζάν Βελιγραδίου, με τη νίκη να είναι... αυτοσκοπός για την «ομάδα του λαού», μετά την ήττα-σοκ από τους Πρωταθλητές Σερβίας στον πρώτο αγώνα της σειράς στο Ισραήλ, ενώ η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «Μπλαουγκράνα» να θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στην «Βασίλισσα».

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Κάχα Λαμποράλ 1-0 (7.15μ.μ, NovaSports 3)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παρτιζάν 0-1 (9.00μ.μ, ΝοvaSports 4)

Ολυμπιακός - Πρόκομ 1-0 (9.00μ.μ, NovaSports 1)

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 (9.15μ.μ, ΝοvaSports 3)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις