Σοβαρά επεισόδια στην Καβάλα

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010 17:19
AΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΛΕΝΤΖΑΣ

A- A A+

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στην Καβάλα πριν από τον ημιτελικό με τον ¶ρη, με θερμόαιμους να επιτίθενται στους φίλους των «κιτρίνων». Η ένταση συνεχίστηκε και στο γήπεδο με μάχες σώμα με σώμα.

Οπαδοί είχαν στήσει ενέδρα σε όσους φίλους του Αρη έμπαιναν στην πόλη και προχώρησαν σε επιθέσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές το αυτοκίνητο του Προέδρου του Αρη Θανάση Αθανασιάδη, καθώς αναγνωρίστηκε από τους νεαρούς!

Η ένταση συνεχίστηκε και στο γήπεδο, όταν η αστυνομία απώθησε με δακρυγόνα τους οπαδούς του Αρη που πήγαν να μπουν στο γήπεδο, καθώς είχαν εισιτήρια παρά την απαγόρευση των μετακινήσεων. Αντικείμενα και πέτρες δέχτηκε από φίλους της Καβάλας και το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Αρη στο γήπεδο, ενώ μάχες σώμα με σώμα γίνονται εντός του γηπέδου, με οπαδούς που προέρχονται από τις εξέδρες όπου κάθονται οι υποστηρικτές της τοπικής ομάδας, να επιτίθενται σε όσους έχουν κίτρινα διακριτικά...

Οι μεν κατηγορούνε τους δε και στη μέση ο ΠΑΟΚ

Οπαδοί του ΠΑΟΚ κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις καταγγέλουν οι άνθρωποι του Αρη, τονίζοντας ότι είναι αντίποινα για την ήττα στον αγώνα πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παράλληλα κατηγορούν και την αστυνομία για ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας! Και η Καβάλα, όμως, κατηγορεί τον Αρη γιατί έφερε οπαδούς στην πόλη, παρότι ισχύει το μέτρο της απαγόρευσης μετακινήσεων. Τόνιζαν μάλιστα ότι κάποιοι φίλοι των «κιτρίνων» είχαν τυπώσει προσκλητήρια... ανύπαρκτου γάμου, για να περάσουν από τους αστυνομικούς ελέγχους και να φτάσουν στην πόλη!

Tελικά με την επέμβαση της αστυνομίας η τάξη αποκαταστάθηκε και ο αγώνας άρχισε κανονικά.

Πήγη: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις