Ολυμπιακός: Τιμωρία στον Λούα Λούα

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010 17:23
A- A A+

Αργοπορημένος εμφανίστηκε ο Λούα Λούα στην προπόνηση του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα ο Μπάντοβιτς να μην τον αφήσει να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα! Εκτός και ο Ντάτολο.

Το κλίμα χαλάρωσης που υπάρχει στην χώρα λόγω της Εθνικής εορτής φαίνεται πως επηρέασε τον Λούα Λούα! Ο Κογκολέζος επιθετικός εμφανίστηκε αργοπορημένος στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με αποτέλεσμα ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να μην τον αφήσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα δίνοντας του εντολή να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Από κει και πέρα, ο νεαρός τεχνικός και άλλες απουσίες με πιο πρόσφατο...πρόβλημα αυτό του Ντάτολο ο οποίος δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση καθώς είχε στομαχικές διαταραχές. Ατομικό πρόγραμμα ξεκούρασης ακολούθησε ο Μαρέσκα, ενώ άλλοι τέσσερις παίκτες δεν συμμετείχαν στην κανονική προπόνηση. Ο λόγος για τον Ντούντου συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, τον Μέλμπεργκ που έκανε θεραπεία, τον Λεονάρντο που προπονήθηκε ατομικά στο γυμναστήριο και στο γήπεδο και τον Ζαϊρί που και αυτός ακολούθησε τον Λεονάρντο στο γυμναστήριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 11:00.

Επίσης, όπως αποφάσισε ο Μπάντοβιτς, ο Γιώργος Νικλητσιώτης θα ενισχύσει την ομάδα νέων στο παιχνίδι με την Ξάνθη, το οποίο θα γίνει το Σάββατο 27/3 και ώρα 13:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις