ΗΠΑ : Λύτρα 10 εκατ. δολ. ζητά ο ελεύθερος σκοπευτής

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2002 11:27
A- A A+

Ο μυστηριώδης δολοφόνος που έχει σκοτώσει 10 ανθρώπους στην περιοχή της Ουάσινγκτον απαιτεί λύτρα ύψους δέκα εκατομμυρίων δολαρίων και κατηγορεί την αστυνομία ότι δεν έχει απαντήσει σε μία σειρά τηλεφωνικών του κλήσεων, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Washington Post», το οποίο επικαλείται πληροφορίες των δυνάμεων ασφαλείας.

Μία επιστολή του ελεύθερου σκοπευτή, στην οποία απαιτεί την καταβολή λύτρων βρέθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η τελευταία επιβεβαιωμένη επίθεσή του, έξω από ένα εστιατόριο στο Ασλαντ της Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επιστολή είναι χειρόγραφη και ήταν κλεισμένη σε πλαστικό κάλυμμα και κρυμένη σε ένα δέντρο. Ο δολοφόνος απείλησε για πρώτη φορά χθες ειδικά τα παιδιά σε μήνυμά του, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία ενός άνδρα σε προάστιο βόρεια της Ουάσινγκτον. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι η τελευταία αυτή δολοφονία αποδίδεται στον ελεύθερο σκοπευτή που κατορθώνει από τις 2 Οκτωβρίου να διαφεύγει από το δίχτυ της αστυνομίας στην περιοχή της Ουάσινγκτον.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή