Μία ακόμη σύλληψη για τους «Πυρήνες»

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010 11:45
UPD:12:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΕΛΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

A- A A+

Αλλος ένας νεαρός συνελήφθη χθες στον Βόλο από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με την κατηγορία της συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Πρόκειται για έναν 22χρονο φοιτητή, κάτοικο Αθηνών παλαιότερα, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, από τα πρώτα έξι που εκδόθηκαν για την υπόθεση. Ο νεαρός είχε εξαφανιστεί μετά την ανακάλυψη της γιάφκας του Χαλανδρίου, και τελικά συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε δρόμο του Βόλου, μετά από πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία.

Το στοιχείο που συνδέει τον 22άχρονο φοιτητή με τη γιάφκα, είναι ένα αποτύπωμά του σε πλακάκι, στο μπάνιο του διαμερίσματος της οδού 25ης Μαρτίου. Ο 22χρονος είχε συλληφθεί ξανά στις 28 Νοεμβρίου 2006 σε αστυνομική επιχείρηση με την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής.

Επειδή από εκείνη την περίοδο ήταν σεσημασμένος, το αποτύπωμά του που βρέθηκε στη γιάφκα δεν άργησε να ταυτοποιηθεί.

Οι πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο 22χρονος σπούδαζε δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και βρισκόταν στο τέταρτο έτος.

Εν τω μεταξύ ο συλληφθείς έλαβε από τον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση Κ. Μπαλτά προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα. Σε βάρος απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Με νεότερη ανακοίνωσή του, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του συλληφθέντος http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=3142&Itemid=519&lang= , καλώντας όσους πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με τον 22χρονο να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 1014, 1964 και 170.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή