Ηρακλής: Με προβλήματα στην άμυνα κόντρα σε ΠΑΣ

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010 16:21
A- A A+

Μια δυσάρεστη έκπληξη της τελευταίας στιγμής περίμενε τον Γιοζέφ Μπουμπένκο καθώς ο Ματίας Λέκι που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής τέθηκε εκτός για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόβλημα του Αργεντινού αμυντικού του Ηρακλή επιδεινώθηκε το Σάββατο με συνέπεια να μην μπορεί να προπονηθεί και να τεθεί εκτός μάχης. Στο μεταξύ ο Κατσαμπής ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, ωστόσο την Κυριακή θα διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο που δεν έχει και πολλές επιλογές στην άμυνα μετά τα προβλήματα τραυματισμών στην θέση του Λέκι θα βάλει τον Σαρακατσάνο με την ελπίδα πως ο Κατσαμπής θα ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε προς το κλείσιμο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν ο αρχηγός δεν τα καταφέρει τότε θα γυρίζει στην θέση του σέντερ μπακ ο Παπαζαχαριάς.

Ο Ντάνι Φερνάντες, που δύσκολα να μείνει και μετά το Καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη, θα είναι κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή. Ο Γιάννουλης αριστερά και ο Παπαζαχαρίας αριστερά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα οι Ηλιάδης και Καρλίνιος με τον Μάρα να κινείται στον άξονα με στόχο να φτιάχνει το παιχνίδι του Ηρακλή. Στα πλάγια οι Επασταίν και Κονέ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ιάκομπ.

Κατά τα άλλα, Μάρτος, Μάρκες και Παπαστεριανός συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και ο Πιλότο τη θεραπεία. Ο Μπουμπένκο αποφάσισε να συμπεριλάβει είκοσι ποδοσφαιριστές στην αρχική αποστολή της ομάδας, από τους οποίους θα καταλήξει αύριο, πριν τον αγώνα στην τελική 18άδα.

Πρόκειται για τους: Φερνάντες, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Ιωαννίδης, Γιαννούλης, Σαρακατσάνος, Κατσικάς, Περπερίδης, Ηλιάδης, Κονέ, Μάρα, Κομπαγιάσι, Ριμόλντι, Γκαρσία, Καρλίνιος, Μιλάνο, Επστάιν, Ιακόμπ, Γιάντσης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις