Ολυμπιακός: Έξω ο Γκαλίτσιος και διλήμματα

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010 20:56
A- A A+

Ένα ακόμη χτύπημα δέχθηκε το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού στην σημερινή προπόνηση. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος υπέστη κάκωση στο δεξί του γόνατο, αποχώρησε από την προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Εκτός και ο Γκαλίτσιος

Στους απόντες του αυριανού ματς με την ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη προστέθηκε σήμερα και ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο νεαρός παίκτης αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης λόγω κάκωσης δεξιού γόνατος. Μοιραία ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από την αποστολή.

Η προπόνηση και η αποστολή

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 28/3, 19:00) αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος θα γίνει στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μέλμπεργκ έκανε θεραπεία, ενώ ο Ντουντού συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Ο Λεονάρντο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμαστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ζαϊρί έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ, Λούα Λούα.

Παίζονται οι θέσεις των Λεντέσμα, Ντάτολο

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς φαίνεται πως έχει δύο διλήμματα όσον αφορά στην κατάρτιση της αρχικής ενδεκάδας για τον αυριανό αγώνα με την ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη για την Σούπερ Λίγκα. Όπως όλα δείχνουν εξετάζεται η πιθανότητα να μην ξεκινήσουν βασικοί οι Ντάτολο και Λεντέσμα, με τους Όσκαρ και Γ. Παπαδόπουλο να παίρνουν τις θέσεις τους. Ο μεν Ντάτολο εκτός από το σοκ που έχει υποστεί από την διάρρηξη δεν έχει δείξει ικανοποιητικά δείγματα γραφής ενώ και ο Λεντέσμα δεν έχει ανταποκριθεί τώρα τελευταία, όσο καλά περίμενε το τεχνικό του Ολυμπιακού. Έτσι υπάρχουν σκέψεις για να μπουν από την αρχή στην... μάχη οι Όσκαρ και Γ. Παπαδόπουλος, που προσπάθησαν αρκετά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και βοήθησαν.

Πάει με 4-4-2

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πρόκειται να παίξει με 4-4-2 με την Ξάνθη. Μία πιθανή ενδεκάδα είναι η: Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα ή Γ. Παπαδόπουλος, Λούα, Ντάτολο ή Όσκαρ, Ντάρμπισαϊρ, Μήτρογλου. Σημειώνεται από τον συγκεκριμένο αγώνα θα απουσιάσουν οι Μέλμπεργκ, Ζαϊρί, Μαρέσκα, Ντουντού, Λεονάρντο και Γκαλέτι.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις