Μ. Χρυσοχοϊδης: Απέναντι στην ελληνική κοινωνία οι δολοφόνοι

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 01:34
UPD:02:14

A- A A+

Για «παγίδα θανάτου» έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μετέβη στο σημείο της έκρηξης στα Κάτω Πατήσια.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι πρόκειται για δολοφόνους, οι οποίοι, όπως είπε, είναι απέναντι στην ελληνική κοινωνία, ενώ πρόσθεσε πως σύσσωμη η ελληνική κοινωνία είναι απέναντί τους.

Μ. Χρυσοχοΐδης: Αυτοί οι δολοφόνοι είναι απέναντι στην ελληνική κοινωνία

Μ. Χρυσοχοΐδης: Αυτοί οι δολοφόνοι είναι απέναντι στην ελληνική κοινωνία

Υπογράμμισε ακόμη ότι είναι χρέος της Πολιτείας να συλληφθούν, τονίζοντας ότι αυτές οι ενέργειες τους ξεγυμνώνουν και πολύ σύντομα θα τους αποκαλύψουν.

Oλη η δήλωση του κ. Xρυσοχοΐδη:

«Απόψε η τρομοκρατία έδειξε το πιο σκληρό το πιο απεχθές της πρόσωπο. Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από παγίδα θανάτου που έστησαν οι τρομοκράτες.

Αυτοί οι δολοφόνοι μας θεωρούν όλους εχθρούς τους, είτε πρόκειται για αστυνομικό, είτε πρόκειται για μετανάστη, είτε για τον οποιονδήποτε πολίτη.

Αυτοί οι δολοφόνοι είναι απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία είναι απέναντι τους, γιΆ αυτό είναι χρέος μας να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Κάθε φορά που πραγματοποιούν τέτοιου είδους ενέργειες, αυτές οι ενέργειες τους ξεγυμνώνουν και πολύ σύντομα θα τους αποκαλύψουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή