Παναθηναϊκός: Διάψευση περί διεκδίκησης της προεδρίας από Θ. Γιαννακόπουλο

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 12:29
UPD:12:52
A- A A+

Τα σενάρια που τον θέλουν να επιδιώκει να αναλάβει την προεδρεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε με γραπτή δήλωσή του εκ των μεγαλομετόχων του «τριφυλλιού», Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Με γραπτή του δήλωση που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ισχυρίζεται πως κανένα από τα δημοσιεύματα πιυ εμφανίστηκαν, δεν ισχύουν, τονίζοντας πως παραμένει «πιστός στρατιώτης της Παναθηναϊκής ιδέας».

Με γραπτή του δήλωση που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, o κ. Γιαννακόπουλος ισχυρίζεται πως κανένα από τα δημοσιεύματα πιυ εμφανίστηκαν, δεν ισχύουν, τονίζοντας πως παραμένει «πιστός στρατιώτης της Παναθηναϊκής ιδέας».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Με μεγάλη έκπληξη διάβασα δημοσιεύματα του Τύπου που με μπλέκουν στην προεδρολογία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτή τη στιγμή χαίρομαι ακόμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου στο βόλεϊ και δεν θα παρασυρθώ στα σκοτεινά παιχνίδια που θέλουν κάποιοι να με σύρουν. Δηλώνω κατηγορηματικά πως τα σημερινά δημοσιεύματα είναι εκτός πραγματικότητας και ξεκαθαρίζω πως και να μου προταθεί η προεδρία της ΠΑΕ δεν θα την αποδεχτώ, καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας πιστός στρατιώτης της Παναθηναϊκής ιδέας!»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις