Ευρωλίγκα: «Τσεκάρει» το εισιτήριο του Final 4 ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 12:35

Οι Πειραιώτες βρίσκονται ένα βήμα από την πρόκρισή τους στο φετινό Final Four της διοργάνωσης, καθώς προηγούνται με 2-0 στην σειρά, αξιοποιώντας το πλεονέκτημα της έδρας με τις δύο διαδοχικές τους νίκες στο ΣΕΦ.

A- A A+

Η Πρόκομ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (8.45μ.μ, ΣΚΑΙ), στο πλαίσιο των προημιτελικών της Ευρωλίγκα, με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοδοξούν να μην παραταθεί η παραμονή τους στην Πολωνία.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται ένα βήμα από την πρόκρισή τους στο φετινό Final Four της διοργάνωσης, καθώς προηγούνται με 2-0 στην σειρά, αξιοποιώντας το πλεονέκτημα της έδρας με τις δύο διαδοχικές τους νίκες στο ΣΕΦ. Πλέον καλούνται να περάσουν νικηφόρα από την Πολωνία, ώστε να ετοιμάζουν... άμεσα τις αποσκευές του για το Παρίσι. Ακόμα και σε ενδεχόμενη ήττα στον αποψινό αγώνα, θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για την τελική φάση της φετινής Ευρωλίγκας, στο νέο ραντεβού των δύο ομάδων στην Γκίντνια την Μεγάλη Πέμπτη (8.45μ.μ).

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες (σ.σ 15 παίκτες ταξίδεψαν για την Πολωνία), καθώς και ο Κώστας Παπανικολάου ξεπέρασε γρήγορα το διάστρεμμα το οποίο τον ταλαιπωρούσε και ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, η Κάχα Λαμποράλ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την «ομάδα του στρατού», που θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Ποπς Μενσά-Μπονσού και Ματίας Σμόντις, να βρίσκεται μία «ανάσα» από την 8η διαδοχική παρουσία της σε Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά τις δύο εμφατικές της νίκες στην Μόσχα.

Η Παρτίζαν φιλοξενεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Πρωταθλητές Σερβίας να θέλουν να εκμεταλλευτούν την δυνατή τους έδρα και να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, στην Μαδρίτη, με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την εκτός έδρας επικράτησή της στον δεύτερο αγώνα της σειράς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κάχα Λαμποράλ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 8.30μ.μ (Novasports 3)

Πρόκομ - Ολυμπιακός 8.45μ.μ (ΣΚΑΙ)

Παρτίζαν - ΜακάμπιΤελ Αβίβ 9.45μ.μ (Novasports 7)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 10.25μ.μ (Novasports 2)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις