Ντ. Μπακογιάννη: Να μη σκοτώνει κανείς παιδιά στην Αθήνα του 2010

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 14:44
UPD:16:56

«Η απάντησή μας πρέπει να είναι πάρα πολύ δυνατή και πρέπει να προέρχεται από όλους», πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ.

A- A A+

Το 11χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε κατά τη φονική έκρηξη της Κυριακής στα Πατήσια επισκέφθηκε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

«Ήρθα και είδα ένα κοριτσάκι δέκα ετών, που κινδυνεύει να χάσει τα μάτια του, που έχασε τον αδερφό του 15 ετών, που ήταν και προστάτης του, από μία βόμβα που έβαλαν κάποιοι άθλιοι, που πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγήσουν την ελληνική κοινωνία στο χάος», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.

Ντ. Μπακογιάννη: Αθλιοι τύποι που θέλουν να οδηγήσουν την κοινωνία στο χάος

Ντ. Μπακογιάννη: Αθλιοι τύποι που θέλουν να οδηγήσουν την κοινωνία στο χάος

«Η απάντησή μας πρέπει να είναι πάρα πολύ δυνατή και πρέπει να προέρχεται από όλους», πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ και πρότεινε «να κάνουμε μια διαφορετική διαδήλωση, μια διαδήλωση με κεριά, λέγοντας: "Φτάνει πια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πιστεύει ότι μπορεί, στην Αθήνα του 2010, να σκοτώνει παιδιά", γιατί έτσι επιβεβαιώνεται μια παράλογη ψυχολογία».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη στο 11χρονο κορίτσι, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι η βουλευτής είναι από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, με διακριτή παρουσία στα δημόσια πράγματα και στον παραταξιακό χώρο.

Σημείωσε επίσης ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών «προέρχεται από οικογένεια μέλος της οποίας, ο αείμνηστος μεγάλος πολιτικός της κεντροδεξιάς στην Ελλάδα Παύλος Μπακογιάννης έπεσε ως θύμα δολοφονικής επίθεσης τρομοκρατών» και ως εκ τούτου με δεδομένη την ευαισθησία της κας Μπακογιάννη «βρίσκουμε πολύ λογικές τις δηλώσεις που έκανε έξω από το νοσοκομείο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή