Εξετάζει τον Μπλαν η Γιουβέντους

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010 12:47
A- A A+

Ο Λοράν Μπλαν είναι ένα από τα πιθανά ονόματα για να βρεθούν στον πάγκο της Γιουβέντους από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «μπιανκονέρι» μετά από μια απογοητευτική σεζόν, όπου έχουν βρεθεί στην καλύτερη των περιπτώσεων να κυνηγούν εκ νέου την έξοδό τους στο Champions League, ψάχνουν απεγνωσμένα για τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες. Και ο Γάλλος πρώην άσος των γηπέδων και νυν τεχνικός της Μπορντό έχει τις καλύτερες συστάσεις.

Ήδη αγγλικά ρεπορτάζ των θέλουν για διάδοχο του Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν ο Σκοτσέζος αποφασίσει να αποχωρήσει, ενώ ουρά έχουν κάνει διάφοροι άλλοι σύλλογοι για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του.

Εγγύηση για την αξία του αποτελεί η δουλειά του στη Μπορντό, την οποία πήρε και μέσα σε λίγα χρόνια από μέτρια ομάδα, την έκανε πρωταθλήτρια Γαλλίας, αναδεικνύοντας ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές.

Η Γιουβέντους, λοιπόν, τον έχει βάλει ήδη στο στόχαστρο και τον παρακολουθεί προσεκτικά, τόσο ώστε ο τεχνικός της διευθυντής Ρομπέρτο Μπέτεγκα να βρεθεί χθες στο «Ζερλάν», όπου η Μπορντό αντιμετώπισε τη Λυών για τα προημιτελικά του Champions League. Σύντομα επομένως αναμένονται εξελίξεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις