Ολυμπιακός: Όλα ανοιχτά με Λαυρεντιάδη

Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 10:41

Οι δύο άνδρες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για μετά το Πάσχα και πιθανότατα από την Τετάρτη όταν και θα επιστρέψει από τη Μύκονο ο Κόκκαλης.

A- A A+

Για μετά το Πάσχα συμφώνησαν να τα ξαναπούν ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και πλέον είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσουν τελικά σε συμφωνία.

Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε αρνητική εξέλιξη και παρά τη διαφαινόμενη συμφωνία τους τελικά δεν έδωσαν τα χέρια, έτσι ώστε ο 38χρονος επιχειρηματίας να πάρει το 10% της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έτσι θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για μετά το Πάσχα και πιθανότατα από την Τετάρτη όταν και θα επιστρέψει από τη Μύκονο ο Κόκκαλης.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν διαφωνήσει σε κάτι, αλλά και από την άλλη δεν ήρθαν σε οριστική συμφωνία. Ο Λαυρεντιάδης θα ήθελε μελλοντικά να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ, αλλά ο Κόκκαλης θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους συζητήσεις καθώς προτεραιότητα αποτελεί η κάλυψη του υπόλοιπου 10% της αύξησης.

Αν τελικά στη νέα συνάντηση που θα γίνει μετά τις γιορτές δεν υπάρξει συμφωνία, τότε δεν αποκλείεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να προχωρήσει σε εναλλακτικό πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα καλύψει ο ίδιος το ποσό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι ο Κόκκαλης ήταν δυσαρεστημένος με τα όσα άκουσε από τον Λαυρεντιάδη.

Τα είπε με τους συνεργάτες του

Στο μεταξύ ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε συζήτηση τη Μ. Τετάρτη με τους συνεργάτες του για τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Η διοίκηση του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ωστόσο,το θέμα του Βάσκου προπονητή θα ξεκαθαρίσει μετά το Πάσχα, λόγω του επικείμενου ραντεβού ανάμεσα στον Κόκκαλη και τον Λαυρεντιάδη.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έκαναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, θα αποκτηθούν πέντε με έξι παίκτες το καλοκαίρι. Στη λίστα των «ερυθρολεύκων» φιγουράρουν τα ονόματα των Σκόκο, Χλεμπ, Κάλστρομ και Σμάιχελ για τη θέση του τερματοφύλακα παρότι ο Νικοπολίδης αναμένεται να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις