Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2010 13:01
UPD:13:04
A- A A+

Κορυφώνεται τη Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων από τα αστικά κέντρα για τις ημέρες του Πάσχα. Προβλήματα παρατηρούνται στα διόδια Ζευγολατιού, όπου το μεσημέρι είχε σχηματιστεί ουρά 5 χλμ.

Εκτός από το σημείο αυτό, η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο είναι αυξημένη χωρίς να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα, σύμφωνα με την τροχαία. Μικρότερες ουρές παρατηρούνται στα διόδια Τραγάνας, στην Ακράτα, στον κόμβο των Καλβρύτων και στον κόμβο Αμφιλοχίας.

Ενισχυμένη είναι η παρουσία της Τροχαίας σε τομείς του οδικού δικτύου ανά 20-30 χιλιόμετρα, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής, ενώ ιδιαίτερα ενισχυμένη είναι η αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.

Αυξημένα επίσης είναι τα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων, καθώς και σε αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς, ΚΤΕΛ κ.λ.π.

Σε ισχύ έχει τεθεί από τη Μ. Πέμτη η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι τη από τη Μ. Πέμπτη -και μέχρι την Κυριακή του Θωμά- δόθηκε στην κυκλοφορία το οδικό δίκτυο στο ύψος των Τεμπών για την εξυπηρέτηση των εκδρομέων του Πάσχα. Επίσης άνοιξε προσωρινά και η εθνική οδός Τρίπολης - Πύργου, η οποία έκλεισε τη Μ. Δευτέρα στο 67ο χλμ (1 χλμ μετά τα Λαγκάδια Γορτυνίας προς Πύργο) εξαιτίας κατολίσθησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή